Intim masszázs - kéred a telefonszámot?
Címlap / Te+Én+Szex / Intim masszázs - kéred a telefonszámot?

Intim masszázs - kéred a telefonszámot?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Hányszor történt meg Veled az, hogy feszengve érezted magad, ha a szexuális életedről kellett beszélned? Sokan legszívesebben mélyen a föld alá bújnánk, ha az önkielégítésről van szó. A férfiak körében ugyan úgy, mint a hölgyeknél. Téged mire tanítottak a szüleid a szexualitásról? Felvilágosítottak, vagy hagyták, hogy az élet tegye ezt meg?  

 Nagymamám azt mesélte, hogy amikor elfolyt a magzatvize megijedt! Hogy miért…? Mert az édesanyjával még akkor sem beszélgettek a szexről, vagy a foganásról, amikor Ő már a gyermekét várta. 
 
Sokszor köszön vissza ez a jelenség, mikor a szexről beszélgetek az emberekkel. Legyen szó akár hölgyekről, akár férfiakról. A 1990-es évekig a téma a szőnyeg alá volt söpörve.
 

Magunkban hordozzuk a múlt prűdségét


Te is ismersz olyan embert, aki hasonló cipőben jár? Aki az osztálytársaitól kapott szexuális felvilágosítást? A lányok, akiknek nem mernek beszélni a menstruációról. Vagy a férfiak, akik pornón szocializálódnak? 
 
Ennek az a következménye, hogy felnőtt korunkra nem vagyunk képesek megfelelően kapcsolódni a belső, szexuális energiáinkkal. Megéljük és megtapasztaljuk, hogy milyen feltüzelt állapotban lenni egy-egy szerelmes pillanat közben, de mit kezdünk ezekkel az energiákkal? Meg lehető őket szelídíteni? A tantra ősi tanításai szerint igen! Elhiszed, ha azt mondom, hogy ezek az energiák gyógyulást is hozhatnak az életedbe? 

 


Lassan kinyílik a világ a szexualitásra


A tabuk ledőlni látszanak. Egyre nyíltabban beszélhetünk a szexuális életünkről, és egyre természetesebb, ha valaki dolgozik a saját szexualitásával. Számtalan pszichológus, coach, bodywork tréner vagy masszőr segítségéhez fordulhatunk, ha elakadásaink vannak, vagy szeretnénk új szintre lépni. 
Minden módszer kicsit más nézőpontból közelít, de végérvényben kiegészíti egymást. Csak rajtunk múlik, hogy milyen irányba indulunk el. A tantra egyik öröksége az intim masszázs formájában öltött testet. Azt az üzenetet hordozza, hogy mindenkiben ott van az isteni szikra, a végtelen boldogság. Csak elfelejtettük, hogyan kapcsolódjunk hozzá…
 

Hogyan változtathat ezen az intim masszázs? 
 

Most egy pillanatra állj meg itt, és gondolj vissza, hogy a fenti sorok mit indítottak el benned?! Természetes számodra a szexualitás megélése? Nyíltan és őszintén fel mered vállalni a tested, az érzéseid és a vágyaid? A kapcsolataidban mennyire törekszel arra, hogy a partnered kiteljesedve érezze önmagát? És eközben mennyire szorítod a saját igényeid a háttérbe? 
 
Az intim masszázs rendesen kimozdít a komfort zónából. Hiszen fel kell fedni magad egy idegen ember előtt. Fel kell fedni a test erősségeit és gyengeségeit. A hiteles masszőr tiszteletteljes és elfogadó hozzáállása segít, hogy valóban ellazulj és beleengedd magad az élménybe. Miután részt vettél egy ilyen masszázson megerősödik benned a „fel merem vállalni önmagam” érzése. Magabiztosabb leszel és ezt a környezeted is észreveszi. 
 
A masszázs során minden rólad szól! Feltétel nélküli osztatlan figyelmet kapsz a masszőrtől. Nem kell viszonozni, nincsenek elvárások. Az élmény ettől könnyűvé válik, és valóban csak a tied marad. Felemelnek a trónus tetejére, és Neked csak fogadni kell az érzéseket, érzeteket. A masszázs végére tudatosul: Megérdemlem a figyelmet! Megérdemlem a kényeztetést.


 
Megtapasztalod, hogy a szeretetteli, gyengéd érintések hogyan vezetnek el egy kirobbanó élményhez. Ezzel a tudással garantáltan megváltozik a szerelmi életed. Sokkal jobban fogsz majd a partneredre figyelni, és fel mered vállalni azt is, hogy Te magadnak mire van szükséged. Mélyül az intimitás köztetek, ezzel harmonikusabbá válnak a hétköznapok.
 
Gondold végig, hogy milyen mintákkal találkoztál idáig az életedben?! A szüleid, partnereid felnőttek már a szexhez?
 
Vetkőzd le a múltat, és éld meg önmagad egy fesztelenebb változatát. Az intim masszázs nagyszerű lehetőséget ad a kezedbe. 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.



 
 
[ 755 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x