Boszorkányok esküvői szokásai
Címlap / Te+Én+Szex / Boszorkányok esküvői szokásai

Boszorkányok esküvői szokásai

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-08

Nagyon kevesen ismerik a "szokásoson" túli esküvői szokásokat. A legtöbb embernek az esküvőről az jut eszébe, hogy elmennek az anyakönyvezetőhőz, aki összeadja őket, felhúzzák egymás kezére a gyűrűket és csókkal megpecsételik szerelmüket, utána esetleg elmennek templomba, is ahol összeadja őket a pap, de legtöbben csak a divat miatt csinálnak templomi esküvőt a mai világban. Utána meg természetesen jön a fotózkodás, a lagzi, a menyasszony-táncoltatás, a menyasszony cipőjéből ivás, az ajándékok kibontása és még sorolhatnám. De vannak másfajta esküvők is, amik vallásokhoz fűződnek, például a boszorkányok, mágusok, ezoterikusok is másképp házasodnak, mint az átlagos emberek.  

Milyen esküvői szokásaik vannak a boszorkányoknak?

1. A vőlegény piros rózsákat dobál a menyasszony háza elé, és utána következik a kikérő.

2. Egy-egy piros gyertyát tart a menyasszony és a vőlegény a kezében, miután az anyakönyvezető összeadta őket, elfújják a gyertyákat, összekötik piros fonallal, és nászéjszaka után közösen eltemetik a házuk udvarában.

3. A menyasszony és a vőlegény megszúrja egy késsel egymás ujjbegyét, utána egymáshoz érintik. Ezzel létrejön a vérszerződés, ami az örökké tartó szerelmet jelképezi.

4. A lagziban a szívecske formájú sütemények népszerűek, amikbe bele van írva a menyasszony és a vőlegény keresztneve, de nem ritka a vudubaba forma se!

5. A nászéjszaka valóban a szeretkezésről szól, úgyhogy ezeknek a lagziknak éjfélkor vége kell, hogy legyen! A nászéjszakán a menyasszony piros bugyit és piros melltartót visel, de a mai boszorkányok már erotikusabb piros fehérneműket is felvesznek.A nászajándékok között is van különbség nem ritka a Quija tábla, azaz szellemidéző tábla, illetve rituális eszközök ajándékozása, továbbá műanyag koponya, ami elűzi a szellemeket, valamint az álomfogók, füstölők használata.

A boszorkányesküvők nem a pénzről szólnak, hanem inkább két ember szerelméről, ezért is van vége éjfélkor vagy előtte a lagzinak. Itt tényleg nem az alkolhol és a pénz a lényeg, hanem hogy a szerelmesek minél előbb együtt tudjanak lenni, szeretkezni.

Nekem is volt pár ilyen "boszorkányszokás" az esküvőmön, pl. a vérszerződést mi is megcsináltuk a nászéjszakán a férjemmel és piros szexi fehérneműt viseltem, valamint a két piros gyertyát mi is meggyújtottuk és összekötöztük, másnap reggel pedig elástuk a kertünkben. Ezek mind az örökkön-örökké tartó szerelem jelképei.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 831 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x