Együtt maradtak - egy kapcsolat-megmentés története
Címlap / Te+Én+Szex / Együtt maradtak - egy kapcsolat-megmentés története

Együtt maradtak - egy kapcsolat-megmentés története

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-10-05

A HR-es hölgy 26 év házasság után szeretett volna elválni férjétől. Azt javasoltam neki, hogy próbáljuk helyretenni a dolgokat, s ha nem sikerül, akkor még mindig elválhatnak. Beleegyezett, hogy segítsek neki újból közel kerülni a férjéhez. Emlékszem, hétfői nap volt, amikor megismerkedtünk, és négy nap múlva, péntek délután jött elköszönni. Helyreállt a kapcsolatuk, és azóta is együtt vannak. Ez két évvel ezelőtt történt.  

Megkeresett egy hölgy, hogy feltétlenül szeretne hozzám jönni tanácsért. Nehezen kér segítséget, írta, de a posztjaimat olvasgatva, úgy érzi, hogy én tudok neki segíteni. 26 éves házasságának akart véget vetni, mert, mint elmondta, 1,5 éve nem beszél vele a férje, nem nyílik meg, nem kommunikál, csak a telefont nyomogatja.

Tegyünk egy próbát, mondtam neki, hogy ne kelljen a válás. Két felnőtt gyerekük is van egyébként, akik még otthon laknak és őket is megviseli apukájuk viselkedése. Megkértem, hogy amíg együtt dolgozunk, engedje meg hogy a férje azt csináljon, amihez kedve van. Hadd nyomogassa a telefonját, vagy tegyen bármit is, ne szóljon neki. Ne fegyelmezze. Megbeszéltük, hogy nem irányít, nem morog, nem tesz megjegyzéseket, és megbeszéli férjével, hogy a következő szombati napon, menjenek el kettesben kirándulni. Ennek a szombati napnak a célja az volt, hogy őszintén beszélgessenek, és, hogy elérje férjénél, hogy szeptemberben elutazzanak együtt 2 hétre szabadságra.

Mindenben megállapodtunk.

A második alkalommal, összeírtuk férje összes külső és belső jó tulajdonságát, erényeit. Minden olyan tulajdonságot, ami szeretni való, tisztelni való benne.

Amikor készen voltunk, felhasználva a leírtakat megfogalmaztam egy vallomást, amiben a férjet hosszan méltattam. Megmutattam, hogy valahogy így kellene majd mindezeket elmondania a férjének. Majd átadtam a szót, hogy akkor szeretném tőle ugyanezt hallani.

Könnybe borult szemmel hallgatta már az én összefoglalómat is, majd a saját szavaival ő is elmondta a szöveget, vagy háromszor egymás után. A végén csak annyit mondott csendesen, hogy „most jövök rá, hogy mennyire szeretem ezt az embert”.


Másnap felhívott, és azt mondta, hogy csoda történt. Kérdeztem tőle, hogy mi? Azt felelte, hogy amikor haza ment, a férje vidám volt. Nem látta így már 1,5 éve. Egyből szóba hozta nála a 2 hetes nyaralást, és összebújva nézték a térképet, hogy hova utazzanak.

Két nap múlva eljött hozzám a hölgy, de már csak elbúcsúzni jött. Mindent elértünk, amit szeretett volna. Nem váltak el.

Mi történt? Nagyon egyszerű. Az történt, hogy a gyakorlat hatására ráirányult a figyelem a jó tulajdonságokra és mindazokra az értékekre, amiket szeretett férjében. És ezt, hogy megváltozott a hozzáállása, a másik ember megérezte. Mint ahogy az is nagyon érezhető volt, amikor neheztelt a férjére. Elengedte a haragot, s minden összerendeződött pont úgy, ahogy annak lennie kellett.

Érdekel a téma, esetleg te is érintett vagy? Akkor ez a könyv neked szól: Tihanyi Tóth Kinga hamarosan megjelenő, Hogyan boldoguljunk másokkal? című kapcsolat-megmentő kézikönyvéről, a szerzőről és módszeréről bővebb információt a www.kapcsolat-megmento.hu oldalon találsz.
   

   
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon
 
 
[ 571 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x