Jópofa húsvéti meglepetések gyerekeknek
Címlap / A nyúlon túl / Jópofa húsvéti meglepetések gyerekeknek

Jópofa húsvéti meglepetések gyerekeknek

Forrás: Alexandra
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-13

3 kedves és hasznos kötet, amit a nyuszi hozhat idén Húsvétkor: kisebbek és nagyobbak is örülhetnek neki! 

Összeválogattunk 3 olyan könyvet, ami húsvéti meglepetésként is megállja a helyét.


Juhász Fruzsina, Nyírő Erzsébet: Húsvéti ajándék  - Bájos mesekönyv, csodaszép képekkel a kisebbeknek


"Erdő mélyén, kicsi házban egy nyuszicsalád éldegélt békességben, boldogságban. Papa, Mama, s három kölyök lakott együtt a nagy fának gyökerei között. Minden évben, ahogy a tavasz közeledett, egyre nagyobb lett az izgalom, a sürgölődés - mivel a Papa, Nyuszi Gyuszi ilyenkor hosszú útra indult: tojásszerző útra. Ő vitte ugyanis a kisgyerekeknek a húsvéti meglepetéseket: a gyönyörű hímes tojásokat." - kezdődik a mese.


Játékok nagykönyve – Több mint 250 játék leírása és szabályai


„Melyik ér többet: a full house vagy a flöss? Milyen játékkal készüljünk a következő partira? Hogyan lehet nyerni a backgammonban? Mik a tenisz játékszabályai? A szakadatlan szórakozásra vágyók itt megtalálják a válaszokat! A Játékok nagykönyve teljes útmutatást nyújt a szabadtéri és otthoni játékoktól a családi kedvenceken át a csapatsportokig, hogy soha ne fogyjunk ki az ötletekből partik, piknikek, esős napok, kirándulások vagy hosszú utak alkalmával.”

Ez a könyv nemcsak a gyerekek nagy kedvence lesz, valójában minden játékos kedvű család polcán ott a helye, hiszen több mint 250 játék és sportág részletes szabályait tartalmazza.  Minden egyes játék leírása könnyen követhető lépésről lépésre, így újakat is egyszerűen megtanulhatunk, de a régi kedvenceket is felfrissíthetjük. És ha vita alakulna ki a szabályokat illetően, annak is utánanézhetünk.

Akár a játék öröméért játszunk, akár a győzelemért, a Játékok nagykönyve tartalmazza mindazt, amire szükségünk lehet: klasszikus társasjátékok, táblajátékok, kártyajátékok, otthoni játékok, szabadtéri játékok, szó- és számjátékok, kocka-, érme- és dominójátékok, kocsmai játékok, csapatsportok és labdajátékok.


Kis kukta – Minden, amire a kis kuktáknak szükségük van a konyhában


Különleges ajándékdoboz ifjú kuktáknak és apró konyhatündéreknek. Ha a gyermeked szívesen sertepertél a konyhában és segédkezik neked a sütés-főzésben, örülni fog egy ilyen bájos, és nem utolsósorban hasznos ajándéknak!

A doboz tartalma:
  • Főzni jó móka: 48 oldalas szakácskönyv, színes fázisfotókkal, praktikus spirálkötésben, hogy a könyv ne csukódjon be munka közben. 23 ínycsiklandó recept leírásával.
  • Kis kukta kötény: hogy a ruhád tiszta maradjon, és mindenkinek világos legyen, hogy ki a főnök a konyhában.
  • Kis kukta sapka: a hagyományos séfsapka nélkül nem érdemes hozzálátni a munkához.
  • Szilikonfejes spatula: ez a nagyszerű eszköz olyan rugalmas, mint a hagyományos gumispatula, viszont hőálló, így a gyerekek is bátran használhatják.

Enni jó. Főzni öröm. A szakácskönyv ételeit elkészíteni gyerekjáték. A Kis kukta csomag segítségével rövid idő alatt mesterszakáccsá válhatsz!

Ropogós müzli, házi hamburger, sajtos húsgolyók, almás muffin, banánturmix - csak néhány a könyvben szereplő finomságok közül. A szakácskönyv felépítése:
  • Fotókkal illusztrált receptleírások lépésről lépésre.
  • Képek a szükséges felszerelésről és eszközökről.
  • Hasznos tippek, hogy az étel még változatosabb legyen.
  • Információk a tápértékről, az adagokról, az előkészítési és sütési időről.

 A köteteket kiadja az Alexandra.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5111 ]


Pogány húsvéti tojás jósda
Melyik tojást választanád, ha csak egyet szabad? Kattints rá!
(Utána persze megnézheted a többi tojás jelentését is, de mindig az első az igaz Rád!)
 
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x