HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-24
Címlap / Ajánló / Rózsaszín hadművelet a Könyvhéten is!

Rózsaszín hadművelet a Könyvhéten is!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-24

Méghogy a Könyvhéten nem lehet egy jót mulatni! Lana Millan nemrégiben meghirdette a Rózsaszín hadműveletet, melynek keretében most beszerezhetitek az idei év legbájosabb és leghumorosabb romantikus regényét! Még nem késő játszani!  
Játssz az egyszamjatek.eu-n, és nyerj egy 30%-os kupont, melyet a könyv megvásárlásakor válthatsz majd be.
Ha ügyesen játszol, akkor akár magát a regényt is bezsebelheted, nem beszélve egy ingyenes szerelmi jóslásról, melyre a Könyvhéten, a dedikálás idején kerül majd sor!

Azoknak, akik lemaradtak volna az eddigiekről:

A boldogság keresése közben a televíziós műsorszerkesztőnek, Hannah Brown-nak azzal kell szembesülnie, hogy bizony őt megátkozták, és ha sürgősen nem tesz ellene valamit, akkor frissen bimbódzó szerelmi életének is hamarosan befellegezhet. Az „Átkozott Hannah Brown” egy rendkívül makacs, de végtelenül félénk és melegszívű nő története elképesztő helyzetekkel, romantikával és fanyar humorral fűszerezve. Ideális olvasmány a nyaralás készülőknek, vagy szimplán a kikapcsolódni vágyóknak. Nem csak a chick-lit kedvelőinek!

Az írónő volt olyan jó, hogy még a rendezvény előtt megosztott egy kis ízelítőt a regényből:

,,– Szia, Hannah! Találkoznunk kell! Hol vagy most? – Ha a Holdon lennék, az is túl közel lenne.

– Őszintén?! Fogalmam sincs, de nem is fontos, mert dolgom van. – Hazamegyek, és egyedül halok meg.

– Ne csináld már, igyunk meg egy kávét. Meghívlak.

– Igazán nagylelkű vagy, Gerard, de egy kávéra még nekem is futja. Egyébként meg nem akarok veled találkozni.

– De miért nem? – kérdezi, és közben úgy kúszik fel a hangja, mintha éppen kasztrálnák. Nagyot sóhajtok. Hogy miért is nem akarok vele találkozni? Mert egy évig jártunk, és majd’ két évig tartott, mire lekapartam magamról. Rosszabb, mint a körömgomba.

– Mert más dolgom van – felelem röviden, mert nem akarom a szükségesnél jobban megbántani.

– Húsz perc múlva a lakásod előtt leszek, muszáj beszélnünk. – Ez Gerard. Ez képes és megteszi. Olyan rohadt erőszakos, hogy az ember inkább bármibe belemegy, csak hagyja már békén.

– De én nem akarom! – nyüszítem, és nem sok hiányzik, hogy rácsapjam a telefont. Ne felejtsem el a Temze felé menet eldobni ezt a vackot.

– Csak öt perc, és soha többet nem látsz – mondja, mire megállok. Ez az ajánlat már alkuképes. Azonnal igent mondok. Annyiszor fenyegettem már, hogy elköltözöm, átoperáltatom magam, vagy jelentkezem az űrprogramba. Most végre igazi esélyt kapok, hogy végleg eltűnjön az életemből.”


Könyvbemutató és dedikálás:

2016. június 12. vasárnap, 16.00-16.30, Vörösmarty tér
Dedikálás a 87. Ünnepi Könyvhéten, a Vörösmarty téren, a 4-es pavilonnál, az Athenaeum Kiadó standjánál. Itt tudsz jelentkezni a Facebook-eseményre, hogy naprakész legyél a dedikálást övező legfrissebb információkról

Már csak pár nap a Könyvhétig, ezt már igazán ki lehet bírni. Ám addig is, míg tűkön ülve vársz, fogadj el egy kis útravalót magától, Hannah Brown-tól:(X)
 
 
[5703]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
Évszak váltáskor mindannyian beszerzünk pár új darabot, hogy felfrissítsük a külsőnket, és megválhassunk a régi szerzeményektől... tovább >>

 


 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x