Éljétek át újra a győzelmet!
Címlap / Ajánló / Éljétek át újra a győzelmet!

>

Éljétek át újra a győzelmet!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Focilázban ég az ország és Európa. Esténként zajos tömeg lepi el a vendéglátóhelyeket. Fiúk és lányok, férfiak és nők együtt szurkolnak a csapatnak, akiknek sikere összehozza most az egész országot. 


Franciahonban többezres szurkolói tábor kíséri városról városra, stadionról stadionra a magyar fiúkat, és osztja meg élményeit a közösségi médiában. Budapesten a portugálokkal vívott fantasztikus meccs után a mámoros tömeg kivonult az utcákra, és hosszú órákon keresztül ünnepelt, táncolt és énekelt.

Maradjon veled az élmény, maradjon együtt a csapat! Maradjon együtt a szurkolói közösség, játsszon együtt a család! Vidd magaddal a következő meccsre a Focifogadás játékot, és folytatódjon a játék a táblán!

Katt a linkre, hiszen a Focifogadás játékot ezen a héten 10% kedvezménnyel vásárolhatod meg a WKing jóvoltából! >>>>>>

A Focifogadásban a játékosok egyedülálló módon vezetnek le egy egész foci meccset, azonban nem egyik vagy másik csapatot irányítják, hanem akciókártyák segítségével befolyásolhatják a meccs alakulását.

A futballmeccs előtt minden játékos választhat magának különböző fogadási eseményeket, és minél többet teljesít közülük, annál több játékpénzt nyerhet. A végén pedig, az győz, akinek a legtöbb játékpénze van. A Focifogadásban egyaránt benne van a fogadás izgalma, és egy izgalmas futballmeccs pörgése.

Fiúk és lányok, felnőttek és gyerekek, folytatódjon a játék!

Katt a linkre, hiszen a Focifogadás játékot ezen a héten 10% kedvezménnyel vásárolhatod meg a WKing jóvoltából! >>>>>>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)
 
 
[ 6510 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x