Éljétek át velünk újra a győzelmet
Címlap / Ajánló / Éljétek át velünk újra a győzelmet

>

Éljétek át velünk újra a győzelmet

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-07

Focilázban ég az ország és Európa. Esténként zajos tömeg lepi el a vendéglátóhelyeket. Fiúk és lányok, férfiak és nők együtt szurkoltak a csapatnak, akiknek sikere összehozta most az egész országot. 


Franciahonban többezres szurkolói tábor kísérte városról városra, stadionról stadionra a magyar fiúkat, és osztotta meg élményeit a közösségi médiában. Budapesten a portugálokkal vívott fantasztikus meccs után a mámoros tömeg kivonult az utcákra, és hosszú órákon keresztül ünnepelt, táncolt és énekelt. A lendület a belgáktól elszenvedett vereség után sem tört meg: mindenki hatalmas ovációval fogadta a külhonból hazatérő magyar csapatot, akiknek hosszú évek óta először sikerült hozzájárulni a magyar foci jóhírének öregbítéséhez.

Maradjon veled az élmény, maradjon együtt a csapat! Maradjon együtt a szurkolói közösség, játsszon együtt a család! Vidd magaddal a következő meccsre a Focifogadás játékot, és folytatódjon a játék a táblán! Játssz az Egyszámjátékon és vidd a haza az élményt!

A Focifogadásban a játékosok egyedülálló módon vezetnek le egy egész foci meccset, azonban nem egyik vagy másik csapatot irányítják, hanem akciókártyák segítségével befolyásolhatják a meccs alakulását.

A futballmeccs előtt minden játékos választhat magának különböző fogadási eseményeket, és minél többet teljesít közülük, annál több játékpénzt nyerhet. A végén pedig, az győz, akinek a legtöbb játékpénze van. A Focifogadásban egyaránt benne van a fogadás izgalma, és egy izgalmas futballmeccs pörgése.

Fiúk és lányok, felnőttek és gyerekek, folytatódjon a játék!

Játssz az Egyszámjátékon és nyerd meg a fantasztikus 30%-os kedvezményt, melyet a Focifogadás megvásárlásakor vehetsz igénybe, vagy, ha szerencséd van, magát a társasjátékot!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)


 
 
[ 5820 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x