Testünk a kert, akaratunk a kertész! Vegyél részt az új...
Címlap / Ajánló / Testünk a kert, akaratunk a kertész! Vegyél részt az új ShareCard Tudás Esten!

>

Testünk a kert, akaratunk a kertész! Vegyél részt az új ShareCard Tudás Esten!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-15

Már William Shakespeare idejében is tudták, hogy a testi-lelki egyensúly elérése és megtartása elengedhetetlen a jó fizikai erőléthez és persze a jó közérzethez. 


Ez mind szép és jó, de vajon manapság hogyan érhetjük el ezt az ideális állapotot, ahol az akarat tényleg teheti a dolgát? Hogyan áshatunk le jelenlegi problémáink kialakulásának gondolati és érzelmi gyökereihez? Egyáltalán hogyan érthetjük meg őket? Ráadásul joggal mondhatnánk, nekünk most kézzelfogható megoldásokra van szükségünk: hogy miben, s hogyan érdemes változtatni, ha a vágyaink elérésével kapcsolatban pozitív fordulatot szeretnénk.

A ShareCard Tudás Est előadójának úgy tűnik minden kérdésre van válasza:

Szatmári L. Miklós, a Quantum Balance oktatója rendszeresen tart felnőtt képzéseket a témában. Integráltan, gyakorlatiasan és könnyen alkalmazhatóan tanítja a legújabb tudományos felfedezéseket (kvantumszemlélet, hálózat alapú gondolkodás, rendszerszemlélet) és az ősi keleti iskolák (jóga, zen, advaita) bölcsességét.

,,A kvantumszemlélet a feje tetejéről a talpára állítja a világot: nem az anyagi létből eredezteti a szellemit, hanem éppen fordítva: a fizikai valóság a tudatunk által jön létre. Dr. Amit Goswami, a nemzetközi hírű fizikusprofesszor nevezte először az ezen alapuló szemléletmódot „tudat alapú tudománynak". “

Szatmári L. Miklós az elmúlt hat évben emberek százait motiválta a tudatosabb teljesebb, alkotóbb életre. Több mint ezer tanácsadás, s több száz tréning tapasztalata áll mögötte. Trénerként és tanácsadóként az önmotiváció, a kreativitás és az önmegvalósítás a főbb pontok, melyeket felhasznál függetlenül attól, hogy a cél az üzleti siker és bőség, egészség, párkapcsolati boldogság, vagy akár az élethivatás és spiritualitás témájára vonatkozik.

Az általa tartandó előadáson a következő témák kerülnek majd megtárgyalásra:

- Mit jelent az élet új tudománya? Mik az alapelemei? Miben mond újat?
- Miért fontos az egészségtudatosság?
- Fizikai egészségünk összefüggése a gondolati és érzelmi állapotunkkal.

Mondják, hogy ,,az ember maga választja a betegségeit.” (Vavyan Fable) Hát légy te kivétel, aki saját sorsának kovácsa. Sajátíts el egy egyedülálló, preventív szemléletet, és intézd magad tulajdon gyógyulásod.

Jelentkezz az eseményre itt! >>>>>>

Rendezvény ideje: 2016. júl. 14. 18:00 - 21:30
Rendezvény helyszíne: 1085, Budapest, Horánszky utca 5., Almárium Bisztró

Részvételi díj
: 2.500 - 4.500 Ft/fő, amit a helyszínen kell fizetni.

A rendezvény Facebook oldala.


Kellemes, kötetlen jó hangulatú est lesz. Ott találkozunk!
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)
 
 
[ 6617 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x