Október 9.: Indiai vegán gasztronómiai nap a Lélek Palotájában...
Címlap / Ajánló / Október 9.: Indiai vegán gasztronómiai nap a Lélek Palotájában

>

Október 9.: Indiai vegán gasztronómiai nap a Lélek Palotájában

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-29

A Lélek Palotája a nagy sikerre való tekintettel október 9-én újra megrendezi, közkedvelt vegán gasztronómiai rendezvényét. A színes program során a látogatók bepillantást nyerhetnek India tradicionális konyhaművészetébe, mely a világ legváltozatosabb és legízletesebb főzési hagyománya. 

Az ájurvéda szerint a hat alap íznek – sós, keserű, csípős, savanyú, fanyar és édes – egy étkezésen belül szerepelnie kell. Emiatt is e rendkívül ízes ételek igen színesek, táplálóak és változatosak.

A rendezvényen résztvevők számos szakács bemutatóját tekinthetik meg, személyes kérdéseket tehetnek fel és több csemege elkészítését a gyakorlatban is kipróbálhatják. Megismerkedhetnek India különleges fűszereivel, azok használatával valamint az alapvető konyhatechnikai eljárásokkal. Terítékre kerültek pl. a csatnik (édes-csípős szósz), a lepénykenyerek, sós csemegék, szabdzsik (zöldséges főételek), aromás italok, fűszeres rizsek, a mungóbab leves és az izgalmas édességek.


Mindezek mellett természetesen teret engedünk még a vegán konyha egyéb lehetőségeinek variációira is. Például bemutatjuk, hogyan készíthetjük el megszokott magyaros ízeinket vegán módon, hogyan alkossunk finomságokat főzés nélkül, valamint megtanítunk pár gluténmentes sütési alternatívát.

A nap folyamán még előadásokat hallhatnak főzés, táplálkozás és egészség témában. Bevezetjük vendégeinket az ájurvéda alapismereteibe táplálkozási tanácsadásokkal.

A családosokra is gondolva, gyerekfoglalkozásokkal is készülünk!

A főzések, előadások és mérések mellett lesz szórakoztató színpadi program is, témával kapcsolatos kirakodóvásár, szórakoztató foglalkozások.

Időpont: 2016. október 9. Vasárnap, 11.00-17.00-ig
Helyszín: Bp. 1039
1. Bejárat: Lehel u. 15-17.
2. Bejárat: Attila u. 8.

Tel: +36 30/978 3669
Ár: 1200Ft/felnőtt, 800Ft/nyugdíjas, diák. 14 év alatt ingyenes.
Vagy 3000Ft/belépő+korlátlan ételfogyasztás.

További információ a facebook eseménynél és a lelekpalotaja.hu weboldalon.


Várunk sok szeretettel!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3471 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x