Költöznél? - Előtte ezekre figyelj oda!
Címlap / Ajánló / Költöznél? - Előtte ezekre figyelj oda!

>

Költöznél? - Előtte ezekre figyelj oda!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Bizonyára mindenkivel megesett már, hogy nem bírta tovább egy helyen, vagy épp a körülmények, személyes élet történések nem tették lehetővé a maradást. 


 
Van, ki ilyenkor épp csak kiröppenne a szülői házból, hogy belekezdjen a nagybetűs életbe. Van, aki egy rossz beidegződést, esetleg rosszul végződött kapcsolatot hagyná maga mögött. Van, aki pedig szimplán valami érdekesebbe, újba fogna a költözés által. Hiszen milyen izgalmas dolog megállni a saját lábunkon, ha új helyen kapunk munkát, netán összeköltözünk a kedvesünkkel…

Tulajdonképpen teljességgel mindegy is – a lényeg, hogy hátrahagyva az eddigieket készen állunk új életbe kezdeni. Szinte mindegy, hogy saját lakás, vagy albérlet: ami fontos, hogy új kaland kezdődik számunkra.

Jó, ha megvan az elhatározás, de nem árt, ha a hév mellett praktikussági szempontok is előre visznek bennünket.

Vegyük tehát sorra, mi mindenre érdemes odafigyelni a költözéskor, hogy aztán az egész procedúra lezajlásával a választott helyet aztán otthonunknak hívhassuk!

Mindig körültekintően válasszuk meg azt a környéket, ahova költözni szeretnénk! Persze elégítse ki az igényeinket; legyen közel a munkahelyhez, a sulihoz vagy épp az éjszakai élethez legjobb helyeihez, de ugyanakkor az sem mindegy, milyen ott a közbiztonság. Ne kelljen mérföldeket gyalogolni, ha bevásárolni szeretnénk, vagy épp orvoshoz menni. Kertes legyen, vagy épp ellenkezőleg: panel, és persze az sem utolsó szempont, ha mindezt ki is tudjuk fizetni.
Nem árt megnézni magunknak magát a főbérlőt, vagy a lakást eladni készülő személyt. Nézd meg a tulajt, vedd meg a házát, ugyebár...

Tény, hogy egy főre mindig könnyebb lakást találni, mint kettőre, vagy ennél többre, szóval, ha a pároddal, vagy bővebb családoddal költöznél, ha valaki, akkor Te tudod, hogy a költöztetés Budapesten és vidéken sem egy olcsó mulatság; mindent a lehető legaprólékosabban meg kell tervezned és lehetőleg nem megőrülni az időközben felmerülő, különféle díjak (például kaució, bérleti díj, rezsi) áradatában.

Mikor keresgélésbe kezdünk, nem árt, ha különféle portálokon és lapokon kívül más eszközt is bevetünk. Sohasem lehet tudni, talán egy jó ismerős tud végül egy olyan lehetőséget ajánlani, amire talán nem is tudtunk volna mi magunk rálelni.

Szeretnél többet megtudni a költözést megelőző feladatokról? Kattints a mayerteher.hu-ra és kérd ajánlatukat!


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)
 
 
[ 9826 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x