HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-17
Címlap / Ajánló / Sebzett egészség - Gauranga Das előadása

Sebzett egészség - Gauranga Das előadása

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-17

Az emberi életet, döntéseinket, választásainkat elsősorban az az értékrend határozza meg, melyet a tudatunk és az általunk átélt tapasztalatok, benyomások alakítanak ki. Az egészség holisztikus megközelítésében tehát a tudat játssza a legfontosabb szerepet. 

 

Rendezvénynaptár
Márciusi Sebzett égészség című előadásunkban az egészség és a tudat kölcsönhatásait fogjuk vizsgálni. Kitérünk az egészség alappilléreire, és arra, hogy a modern városi életmód mennyire teszi lehetővé, és mennyire motiválja egészségünk megőrzését vagy visszaszerzését. Megvizsgáljuk a legelterjedtebb betegségcsoportokat és halálokokat, és szemügyre vesszük, hogy az életmód, táplálkozás, testmozgás, munka, pihenés és egyéb tényezők segítségével miként előzhetjük meg ezek kialakulását.


pexels

Az emberi életet, döntéseinket, választásainkat elsősorban az az értékrend határozza meg, melyet a tudatunk és az általunk átélt tapasztalatok, benyomások alakítanak ki. Az egészség holisztikus megközelítésében tehát a tudat játssza a legfontosabb szerepet, és ez tükröződik vissza az összes többi tényezőn is, melyek közül egyik fölött sem szabad elsiklani.

Gauranga Das, jógi, kamaszkora óta foglalkozik jógával, a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskolán tanított, az astánga jógaiskola elkötelezett híve.

Szó lesz a modern orvostudomány és a tradicionális, valamint az alternatív gyógymódok hatékonyságáról és korlátairól is.

A rendezvény ingyenes.

Időpontja: 2017. március 18. 18. 30-19.00

Helyszín: Atma Center, Budapest, Üllői út 6.
 
 
[675]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot
 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x