5 biztos ajándéktipp kiskamaszoknak
Címlap / Ajánló / 5 biztos ajándéktipp kiskamaszoknak

>

5 biztos ajándéktipp kiskamaszoknak

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-28

Nem egyszerű a feladatunk, ha egy kiskamaszt akarunk ajándékkal meglepni. Ebben a korban a gyerekek még játszanak játékokkal, de ezek már nem a régi építőkockák vagy babák. Ebben az életkorban lassan kialakul az értékrendjük, egyre szívesebben versengenek, elapadhatatlan a munkakedvük vagy éppen gyűjtőszenvedélyük.  

 Nem mindegy, hogy milyen céllal akarunk ajándékozni:

  1. Ha ki akarjuk csalni a szabadba: trambulin. Nem a legolcsóbb ajándék, de biztosan el tudjuk érni vele, hogy felálljon a számítógép mellől és így vezesse le energiáit.
  2. Ha le akarjuk hozni számára a csillagokat az égről: távcső. Egyre éledező kíváncsiságát elégíthetjük ki így egy komoly ajándékkal, amivel olyasmiket fedezhet fel, amit másképp nem.
  3. Ha valami meglepőt szeretnénk: függőágy a szobába. Jó példa arra, hogy pénztárca spóroló módon is örömet szerezhetünk, hiszen melyik kis kamasz ne szeretné a szobáját egy függőággyal feldobni.
  4. Ha biztosra akarunk menni: játékkonzol. Ezzel az ajándékkal nem tévedhetünk és kielégíthetjük versengés iránti vágyát is.
  5. Ha valami komolyat szeretnénk: mikroszkóp. Itt az ideje, hogy komolyan vegyük a kiskamaszt és olyan ajándékkal lepjük meg, amivel játszva tanulhat.

Ha nem valamilyen tárgyat szeretnénk ajándékozni, hanem inkább élményt, ami nem csak felejthetetlen lesz a kiskamasz számára, hanem a család is együtt lehet közben, érdemesebb kicsit több időt szánni az előkészületekre. Gréta és László a 11 éves Benjámin számára szeretett volna emlékezetes születésnapot szervezni, ezért elutaztak egy hétvégére és csak úgy sorjáztak a meglepetések. Az eseményeket AZ ÉV HOTELE című műsorban követtük végig az RTL Klub-on. Ha kíváncsi vagy a szülinapi meglepetésekre és nem láttad az adást, nézd vissza a műsort az RTL Most!-on.


Szavazz most és nyerj wellness hétvégét a jövő héten!


A család nem csak Benjámin születésnapi meglepetéseivel volt elfoglalva, hanem tesztelték is a műsor kedvéért a két hotelt, ahol megszálltak, hiszen júniusban Hajdúszoboszló, Debrecen és a környék legjobb hotelét választjuk meg. Erre a család által meglátogatott Debreceni és Hajdúszoboszlói hotelre szavazhatsz vasárnapig a www.facebook.com/azevhotele oldalon és megnyerheted a két wellness hétvége egyikét abba a hotelbe, amelyikre szavaztál. Ha szerencséd van, a jövő héten Te is ott pihenhetsz, ahol a születésnapos Benjámin és családja. A két hotel, amelyikre szavazhatsz:

Az Erdőspuszta Club Hotel****
A szálloda Debrecen zajától 6 kilométerre, egy fekete fenyőerdő által övezett, festői szépségű természeti környezetben épült. A hotel 12 hektáros tanyáján az érdeklődőket lovas programok, hintózás, horgásztó, őshonos háziállatok sokasága, valamint akár egy hamisítatlan tanyasi disznótor lebonyolítása várja. Az étteremben is a házias ízekre alapoznak, hiszen az alapanyagok jelentős része is a saját farmról származik. További információ >>>


A Hotel Atlantis**** superior Medical, Wellness & Conference
A szálloda Hajdúszoboszlón, a gyógyfürdő közvetlen közelében épült, szemben az Aqua Palace Élményfürdő épületével. A létesítmény stílusa, modern, formabontó kialakítása és eleganciája új látványt, új színfoltot képvisel. A szálloda víziója, stratégiája pedig új irányvonalat jelent, hiszen a hazai igényekhez igyekszik adaptálni az atlantiszi szálloda kultúrát. További információ >>>


Vasárnap folytatódik AZ ÉV HOTELE szavazás

Most vasárnap tovább folytatódik a hotelek tesztelése az utazók szemszögéből az RTL Klub-on 12:35-kor AZ ÉV HOTELE című műsorban, amiben ezúttal két barátnőt ismerhetünk majd meg, akik egyikük 18 kapcsolatának végét igyekeznek feldolgozni egy szakítás után. A pihenés során először a 4 csillagos hajdúszoboszlói Délibáb Hotelbe, majd a Debrecen melletti Borostyán Med-Hotel-be látogatnak el. Erre a két hotelre szavazhatsz tehát Te is vasárnaptól jövő hét vasárnapig a www.facebook.com/azevhotele
oldalon és ismét megnyerheted a két wellness hétvége egyikét.


Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.


AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon szintén az utazók szemszögéből, személyes élményeken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket

Szavazz és nyerj hetente wellness hétvégét!

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek, akik szavaznak.

Utazzitthon.hu tipp: Ha nem szeretnéd otthon hagyni négylábú kedvencedet, kattints a szálláskeresőben az Állatbarát címkére és böngéssz a kutyabarát szállások között!

Suzuki tipp: 10 percen semmi nem múlik! Hosszú úton 4 óránként érdemes megállni egy pihenőben és kinyújtóztatni a végtagjaidat, felfrissíteni kicsit magad. Ha fáradtan vezetsz, az soha nem vezet jóra! 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)
 
 
[ 2893 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x