TUDATOS EMBEREK KÖZÖSSÉGE - TÁRSALGÓ indul Budapesten
hirdetés
Címlap / Ajánló / TUDATOS EMBEREK KÖZÖSSÉGE - TÁRSALGÓ indul Budapesten

>

TUDATOS EMBEREK KÖZÖSSÉGE - TÁRSALGÓ indul Budapesten

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-23

A másfél év után újraindított találkozók fő célja, hogy segítsünk embereknek a saját kezükbe venni életük irányítását minél több területen. Azért adtuk a TÁRSALGÓ alcímet, mert szeretnénk a találkozókat interaktív módon vezetni. Lehetőség lesz szakértők részvételével az adott témával kapcsolatos kérdéseket, kételyeket megbeszélni, saját ötleteket másokkal is megosztani.  

 

Rendezvénynaptár
Az őszi szezon témái a 40 feletti korosztály legfőbb problémáit fogják érinteni. 

Az első, október 26-i TÁRSALGÓ témája az „Üres fészek szindróma”. Így nevezzük azt az időszakot, amikor a gyerekek elkezdenek önállósodni, az élet sok területén okoz traumát a szülőknek. Ez mind azzal van összefüggésben, hogy az elmúlt évek, néhol évtizedek fő kihívásait a gyerekek nevelésével, tanulásával, egyéb elfoglaltságaival összefüggő kérdéseket kellett egymással egyeztetni, megbeszélni, közös döntéseket hozni. Egy szóval a gyerekek körül forgott a családi élet. Ez mindennapos témát és mindennapi döntéseket indukált. 
 

 
Amikor ezek az elfoglaltságok elkezdenek csökkenni (ehhez még nem is kell, hogy a gyerekek elköltözzenek), akkor keletkezik a családban egy űr. Ebben természetesen szerepet játszik a hiányérzet, hogy a gyerekeinket kevesebbet látjuk, nem tudunk már róluk mindent. (erről itt olvashatsz bővebben). Bizony az is ilyenkor derül ki, hogy vajon a szülők az apai-anyai szerepek mellett meg tudtak-e maradni férfinek és nőnek. Vajon tudnak-e még miről beszélgetni, amikor kettesben maradnak. Hiszen ez egyre többször előfordul. Vannak-e még olyan programot, amiket mindketten szívesen csinálnak. 
 
Ezenkívül, főleg a nők életében sokszor ehhez az időszakhoz kötődik a karrierváltás. Hiszen sok ideje, energiája felszabadul és van ideje azon gondolkodni, hogy valóban ezt akarja-e csinálni, azzal akar-e foglalkozni, a mivel eddig. Hisz van ideje akár más szakmát is megtanulni.
 
Az idei témák még: 
- november 16-án a Karrierváltás 40 felett, 
 
Jövő évre is izgalmas témákat tervezünk: az egészség, a kudarcok hatékony kezelése, a vállalkozóvá válás és még sok érdekesség, de ötleteket várunk majd a résztvevőktől is. 
 
A beszélgetéseket vezeti:
- Petróczi Katalin, életvezetési coach, párkapcsolati tréner, házassági tanácsadó
- Kovács Márta, DÉT szakértő, életút konzulens
 
 

 

 
 
[ 1472 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x