Vasárnapig szavazhatsz 2017. legjobb hotelére
Címlap / Ajánló / Vasárnapig szavazhatsz 2017. legjobb hotelére

>

Vasárnapig szavazhatsz 2017. legjobb hotelére

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-07

Rengeteg szavazat érkezett AZ ÉV HOTELE 2017. döntő szavazásának első hetében, de vasárnap 12:00-ig még van lehetőséged módosítani a verseny állásán és ezzel megnyerni az egyhetes pihenést AZ ÉV HOTELE 2017. címet elnyert szállodába.  

Január 21-én lezárul a döntő szavazás

Január 7-én indult AZ ÉV HOTELE közönségszavazás döntője, amiben az előző év nyolc hónapjában a különböző régiók legjobbjainak választott szállodáira szavazhatsz most. Január 7-én az RTL Klub-on bemutattuk a magyarországi kiemelt régiók legjobbjait, múlt vasárnap pedig a nagy országrészek legjobbnak választott hoteleiről készült filmeket ismételtük meg. Ha lemaradtál az adásról, most visszanézheted az RTLMost!-on.


Szavazz és nyerd meg az egyhetes pihenést AZ ÉV HOTELE címet elnyert szállodába

A www.facebook.hu/azevhotele oldalon adhatod le a szavazatodat, akár már most is. A szavazás végeredményét 2018. január 28-i adásunkban mutatjuk be, amikor kiderül az is, hogy ki nyerte a szavazók közül a fődíjat, az egyhetes pihenést AZ ÉV HOTELE 2017. díjat elnyert szállodába.

2017-ben ezek voltak a régiók legjobb hotelei, melyekre január 21-ig még szavazhatsz:

1. Kis-Balaton és környéke: Kolping Hotel****Spa & Family Resort, Alsópáhok
További információ >>> 


2. Hajdúszoboszló, Debrecen és környéke: Hotel Délibáb****, Hajdúszoboszló
További információ >>> 


3. Balaton: Wellness Hotel Katalin****superior, Gyenesdiás
További információ >>> 


4. Budapest környéke: Thermal Hotel Visegrád****superior, Visegrád
További információ >>> 


5. Dél-Dunántúl: Hotel Castello****, Siklós
További információ >>> 


6. Észak Dunántúl: Caramell Premim Resort****superior, Bükfürdő
véve épült, ezáltal meleg színek és barátságos környezetet jellemzi.
További információ >>> 


7. Északkelet-Magyarország: Varázslatos Bambara Hotel****, Felsőtárkány
További információ >>> 


 

8. Alföld: Elixír Medical Wellness Hotel***superior, Mórahalom
További információ >>> 


Vasárnap két budapesti szállodát mutatunk be versenyen kívül

Most vasárnap 12:00-kor véget ér AZ ÉV HOTELE 2017. szavazás, de mielőtt kiderülne, hogy melyik szálloda nyerte el AZ ÉV HOTELE címet még bemutatunk nektek két budapesti hotelt egy pár segítségével az RTL Klubon most vasárnap. A fiatal pár először a Hotel Moments Budapestbe, majd a Buddha Bár Hotel Budapest Klotild Palace-ba látogat el és tesztel mindent, ami egy utazónak vagy egy Budapesten lakó nézőnek is izgalmas lehet.Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.


AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon szintén az utazók szemszögéből, személyes élményeken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

Szavazz és nyerj hetente wellness hétvégét!

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek a voksolók, a sorozat végén pedig egy egyhetes pihenést sorsolunk ki AZ ÉV HOTELE címet elnyert

Tippek utazáshoz:

Utazzitthon.hu tipp: Ha SZÉP Kártyával fizetsz, figyelj arra, hogy az előleg befizetési határidő lejárta előtt min. 4 – 5 nappal utalj, mivel ebben az esetben az átutalási idő hosszabb! 

Suzuki tipp: A biztonsági öv életet menthet! Indulás előtt mindig győződj meg róla, hogy saját és utastársaid öve is be legyen kapcsolva. 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2108 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x