Harmadszor is Valami Amerika
Címlap / Ajánló / Harmadszor is Valami Amerika

>

Harmadszor is Valami Amerika

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-12-06

Fergeteges humor elejétől a végéig - ez a Valami Amerika 3. Igazán mai, igazán pesti, igazán aktuális - itt-ott erőteljesen pikáns, nem nélkülöz egy picike aktuálpolitikát sem, de legalábbis még több nevetésre számíthat az, aki követi a napi híreket. Aki arra gondolt, hogy nem lehet már fokozni a három testvér esetlenkedéseit, az most tévedni fog - lehet!  

A Valami Amerika 3 története szerint, Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően. A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda, Baláék és Toniék is. Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza, aminek tétje a fiúk sorsa. Eszter és Timi is beleveti magát a nyomozásba, mindenki versenyt fut az idővel. Vajon ezúttal is sikerül kikeveredniük a slamasztikából?

A Valami Amerika 3 szereposztása nagyrészt követi az első két részét, de új sztárok is feltűnnek majd a vásznon.Pindroch Csaba, Szabó Győző, Hujber Ferenc, Szervét Tibor, Ónodi Eszter, Oroszlán Szonja, valamint Csuja Imre, Faragó András, Thuróczy Szabolcs, Tompos Kátya mellett a harmadik részben Pokorny Lia, Stohl András, László Zsolt, Nagy Ervin, Kovács Lehel, Döglégy és Scherer Péter is jelentős szerepeket kaptak.
Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1298 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x