Megjelent a Lonely Planet Kids sorozata először Magyarországon...
Címlap / Ajánló / Megjelent a Lonely Planet Kids sorozata először Magyarországon

>

Megjelent a Lonely Planet Kids sorozata először Magyarországon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

Sok-sok matricával, fejtörőkkel és játékos feladatokkal  

Hajrá, felfedező! A kalandozni vágyó gyerekek megismerhetik az óceán legcsodálatosabb, legnagyobb és legrejtélyesebb állatait. A közös kalandokat két ifjú felfedező tárasaágában élhetik át. A matricák és a fejtörők segítségével eljuthatnak a dzsungelbe is, hogy együtt fedezhessék fel az esőerdők lenyűgöző és izgalmas világát. A kalandos világkörüli utazások során olyan dolgokat is megtudhatnak, mint például hány elsüllyedt hajó hever a világ óceánjainak fenekén és együtt kereshetik az elmerült kincseket.

 
 
Az izgalmas és színes könyveken keresztül, a gyerekek játszva tanulhatnak (a gyerekek) az óceánok és a dzsungelek élővilágáról. Az interaktív könyvek matricákkal és vicces rejtvényekkel segítik a gyerekeket a könnyed tanulásban. A könyveket pedig a érdekességek és különleges információk és tartalmak teszik még izgalmasabbá. 
 
Keresd, a Fedezd fel! sorozatot a könyvesboltokban vagy rendeld meg a Geopen honlapjáról! Az interaktív könyv hamarosan mobiltelefonos alkalmazás formájában is megjelenik a BOOKR Kids Mesetárban! 

 
 
"A Fedezd fel! sorozat egyszerűen csodálatos! Annyira szórakoztató a gyerekeknek, hogy a szülők is élvezni fogják. Interaktívabb, mint egy társasjáték" Goodreads
 
 
Eredeti cím: Lonely Planet lets explore!
 
Terjedelem: 48 oldal
 
Ár: 2990 Ft
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1273 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x