Hogyan töltődjünk fel testileg és lelkileg?
Címlap / Ajánló / Hogyan töltődjünk fel testileg és lelkileg?

>

Hogyan töltődjünk fel testileg és lelkileg?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-29

Hajlamosak vagyunk párhuzamot vonni a semmittevés és a pihenés között, nem árt azonban tisztázni, hogy a két dolog nem ugyanaz. Amikor pihenünk, feltöltődünk. Erre pedig kiváló helyszínt biztosítanak a szállodák, mert hazánk hemzseg a jobbnál jobb szállodáktól, ahol nem csak testileg, de lelkileg is feltöltődhetünk. Hogy melyik szállodát válaszd erre a célra?  

Nézd meg AZ ÉV HOTELE műsor 2. évadának adásait vasárnaponként az RTL Klubon és megmutatjuk.

Most vasárnap 12:50-től az RTL Klubon a 2. évaddal folytatódik AZ ÉV HOTELE közönségszavazás, a műsor melyben hétről hétre egy-egy család vagy pár indul útnak, hogy leteszteljenek és értékeljenek két magyarországi szállodát. Idén is a tesztelőkkel utazik minden héten AZ ÉV HOTELE bájos, mosolygós műsorvezetője Pataki Zita, aki már nagyon várta a folytatást:

Nagyon szeretem ezt a műsort, mert merőben más, mint az időjárás jelentés és végre megmutathatom egy másik oldalamat is a nézőknek. A sok-sok utazás során rendkívül érdekes élettörténeteket ismerek meg, rengeteg emberrel találkozom és valóban Magyarország legjobb szállodáiban vendégeskedem, miközben az egész országot bejárom. Persze, már most kíváncsian várom, hogy idén vajon melyik szálloda kerül ki győztesen a versenyből. Az biztos, hogy nagyon izgalmas lesz.


A műsor 2. évadában tehát a műsorvezető és az alapkoncepció változatlan marad, azaz minden adásban két magyarországi szállodát mutat be Pataki Zita a hétköznapi tesztelők segítségével. Lesznek azonban újdonságok is, melyet Serfőző Zsolt, a műsor producere így fogalmazott meg:

A hotelek tesztelése mellett idén a műsor szakmaiságát is tovább erősítjük. A legfontosabb értékelési szempontok mentén az előző évad nyertes szállodáinak szakértői lesznek a nézők segítségére, hogy még képzettebb hoteltesztelők lehessenek saját utazásuk során.” 

A most vasárnapi, rendhagyó adásban nem csak a műsor újdonságaira derül fény, hanem kiderítjük, mely régiókban újulnak meg először a hazai szállodák egy országos program keretében és természetesen újra megmutatjuk az előző évad három legjobb szállodáját.


2018-ban is a nézői szavazatokon múlik, hogy melyik szálloda lesz AZ ÉV HOTELE. Minden szavazat számít, hiszen a www.facebook.com/azevhotele oldalon hétről hétre leadott voksok döntenek arról idén is, hogy mely szállodák lesznek az egy-egy hónapban bemutatott régiók legjobbjai, amelyek aztán januárban indulhatnak majd AZ ÉV HOTELE címért.

Érdemes lesz szavazni minden héten, mert a heti nyertesek továbbra is eltölthetnek egy-egy hétvégét abban a szállodában, ahova voksukat leadták és a fődíj is változatlan: egy hét pihenés 2018. legjobb hotelében.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3366 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x