Ilyen lesz 2 év múlva Miskolctapolca! (képekkel)
Címlap / Ajánló / Ilyen lesz 2 év múlva Miskolctapolca! (képekkel)

>

Ilyen lesz 2 év múlva Miskolctapolca! (képekkel)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-06

A híres Barlangfürdő mellett épülő strand és wellnessközpont az egyik legnagyobb lesz az országban.  


 
Miskolcon épül meg az ország egyik legnagyobb wellnessközpontja, 12,7 milliárd forintból. A futurisztikus fürdőkomplexumhoz 8 beltéri és 2 kültéri medencét álmodtak meg a tervezők. 

Nyolc évvel ezelőtt Miskolctapolca egy feledésbe merült városrész volt, lepusztult területekkel és épületekkel, a fürdő helyén romokkal és derékig érő gazzal. Ma már egy megállíthatatlanul fejlődő turisztikai célpont, hiszen a strand 1. üteme 2015-ben már elkészült. 

A miskolctapolcai fürdőkomplexum megépülésével 2020-tól egy kisvárosnyi terület szolgálja majd a fürdőzni, kikapcsolódni vágyókat. Megújul a Barlangfürdő melletti, sétányokkal tarkított őspark a csónakázótóval együtt, korszerűsítik az ide vezető utakat, és kerékpárutat is építenek, hogy magánberuházásokkal kiegészítve egy turisztikai kuriózumokat kínáló városrész jöjjön létre.
 

A legmodernebb nyugati trendeket követő, a legmagasabb igényeket is kielégítő, korszerű fürdőtechnikát és szolgáltatásokat felvonultató családi élményfürdőben épületenként rendezik a különböző életkori igényeknek megfelelő szolgáltatásokat: a gyermekvilág mellett lesz benne a tizenéves korosztályt kiszolgáló önálló egység, de az idősebbek, a pihenni, vagy éppen gyógyulni vágyók számára is külön térségeket biztosít. A vizet elsődlegesen a Barlangfürdő vágataiban található termálforrás biztosítja majd. 

Miskolctapolca a terv szerint egyszerre lehet az önfeledt, hangos szórakozás és a nyugodt pihenés exkluzív központja, ahol a wellnesstől a konditermen, vizes játszótéren, úszómedencén át a kanyargó csúszdaparkig minden megtalálható. A strandélményre vágyók sem csalódnak majd. Hatalmas, napozásra alkalmas zöldfelületek, teraszok, csúszdák, dögönyözők, és ezernyi élményelem várja majd a pihenni vágyókat az új fürdőkomplexumban.

A fürdő szinte minden szolgáltatása négy évszakos, ami 70-100 új munkahelyet, és évi 280 ezer új látogatót jelent majd a Miskolcnak és a miskolctapolcai városrésznek.

 

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1294 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x