Nézzünk bizakodva a jövőbe, akár felemás zokniban
Címlap / Ajánló / Nézzünk bizakodva a jövőbe, akár felemás zokniban

>

Nézzünk bizakodva a jövőbe, akár felemás zokniban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Felemás zokni? Miért ne? Ma különös jelentősége van: a Down-szindrómások világnapjának jelképe ez, kifejezve az emberek sokszínűségét.  


Március 21. a Down-szindrómások világnapja. Néhány éve indult a kezdeményezés, hogy ezen a napon húzzunk felemás zoknit, felhívva a figyelmet arra, hogy mennyire sokszínűek vagyunk mi, emberek, jelezve szimpátiánkat és támogatásunkat a Down-szindrómás emberek és családjaik iránt.

Az 1998-ban alakult Baltazár Színház Magyarországon az egyedüli hivatásos színtársulat, amely értelmi sérült színészekből áll. A társulatot működtető Baltazár Színház Alapítvány úttörő feladatot lát el azzal, hogy a fogyatékosságot háttérbe szorító és a művészi sorsot előtérbe helyező látásmódot hirdet. Megteremti, hogy sérült emberek a tehetségükből éljenek meg. Színházunk működésének alapja, hogy előadásaink társadalmilag ne kirekesztve készüljenek és kerüljenek bemutatásra. Az előadásokat ne „ahhoz képest” ítéljék meg, hanem önmagukért. 

Örkény-előadásuk, az Egypercesek és a Meselevelek feldolgozásával készült Nézzünk bizakodva a jövőbe! legközelebb április 7-én este 7-kor lesz látható a Baltazár Házban (1031 Bp., Zsófia u. 7.). Itt tudtok jegyet venni!

Részlet:
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1136 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x