Az életünk célja - és mások elvárásai
Címlap / Psziché / Az életünk célja - és mások elvárásai

Lukács Tünde

Az életünk célja - és mások elvárásai

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-05

Amikor megszületünk, beleszületünk egy családba. Egy olyan családba, ahol már konkrét elképzelések vannak a világról, az életről, a szerelemről, tulajdonképpen mindenről. Ezek az elképzelések, meggyőződések a családtagok tapasztalatai alapján alakultak ki. Nekünk, akik még nem rendelkezünk tapasztalatokkal, ezt a tudást adják át. Amit ők tanultak, tapasztaltak. De vajon megegyezik-e ez azzal, amit nekünk kell földi életünk során megtanulni, tapasztalni?  

Mindenki egy saját élettervvel születik meg. Mindenki életének van célja, értelme, akkor is, ha néha a gondok közepette úgy érezzük, értelmetlen minden. Legtöbbször éppen ezek az időszakok világítanak rá arra, hogy mi is a feladatunk a világban. Hisz ha valaki krízisben van, akkor kezd el új utakat keresni.

A gondolataink nagy része tehát nem a saját gondolatunk, hanem az anyánké, az apánké, a barátunké, a társunké, a tanárainké, stb. Gondoljunk csak bele, hogy ezek után mennyi az, ami a sajátunk, hisz az élettapasztalataink is a szüleinkét mintázzák. Megtanították neked, hogy az élet kemény. Hogy anyagi bőséget, csak verítékkel, és rengeteg munkával lehet elérni. Megtanultad, hogy kit nevezünk jó embernek, és kik a rossz emberek.

Megtanították neked, hogy mi a jó és mi a rossz. Megtanultad, hogyan kell viselkednie egy nőnek, és hogyan egy férfinak. Mit illik, és mit nem illik. Azt is megtanították neked, hogy aki vinni akarja valamire, annak mit kell tanulnia, hogyan kell gondolkodnia. Te pedig ezek alapján éled az életedet.
 

De te így szeretnél élni? Úgy, mint az ősök, ahogyan a tanáraid tanítottak, vagy ahogyan mások elvárják? Vagy úgy, ami valóban a te utad, azokkal a meglátásokkal, világnézettel, ami valóban a tiéd?

Különbséget kellene tenni a saját és a másoktól átvett gondolatok, hitrendszerek, világnézet között. Ha ez sikerül, rájövünk arra, hogy egész eddigi életünkben másoknak akartunk megfelelni, mások elvárásai szerint éltünk, és mások tapasztalatait tettük a magunkévá. Mindeközben nem a saját életünket éltük, hanem az őseink, szüleink életét.

A családállítás és a théta healing segít abban, hogy a saját életedet élhesd. Meglátod azt, hogy kinek a hitrendszereit működteted akkor, amikor nem úgy megy az életed, ahogyan szeretnéd. Amikor gondjaink vannak, amikor akadályokba ütközünk, az mindig azt jelzi, hogy nem a saját utunkat járjuk. Valahol letértünk arról az útról, ami a valódi utunk, az az út, amire születtünk.

Amikor önmagunk vagyunk, amikor a lelkünk, és nem mások elvárásai szerint élünk, akkor boldognak érezzük magunkat, és minden rendben működik az életünkben. Mindenkinek vannak nehéz pillanatai és problémái, de nem mindegy, hogy egy életen keresztül, vagy csak átmenetileg.

 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1649 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x