Megtörtént esetek: amikor mindenki téved
Címlap / Psziché / Megtörtént esetek: amikor mindenki téved

Lukács Tünde

Megtörtént esetek: amikor mindenki téved

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Daganatos betegségeknél a családállítások során mindig találkozunk egy hasonló dinamikával. Az illető lelkében ez a fogadalom jelenik meg: "Követlek". Gyakran halljuk, hogy a rák, akár sok más betegség örökletes is lehet. Ezt inkább mintakövetésnek nevezném. Amikor egy szerettünk meghal egy súlyos betegségben, lelkünkben azt mondhatjuk: "ha te meghaltál megyek veled én is". Főleg szülő-gyermek, de lehet testvéri illetve párkapcsolati viszonyokban is hasonló fogadalom. 

Sokat gondolkodtam azon, vajon van-e joga egy orvosnak azt mondani a betegének, hogy gyógyíthatatlan. Honnét tudjuk, hogy annál a betegnél az adott betegség halálos? Hiszen láttunk már csodával határos gyógyulásokat, olyan betegeket, akikről mindenki lemondott már, mégis élnek a mai napig. Hogy ilyen esetben csoda történik e, azt most nem elemezném, Andrea esetében viszont orvosai csodának minősítették a gyógyulást.

Andrea nagyon előrehaladott daganatos betegséggel érkezett hozzánk. Orvosai jó esetben maximum fél évet jósoltak neki. Andi végigjárta a szokásos utat, rengeteg módszert kipróbált, és mint elmesélte, nem volt vesztenivalója. Egy ismerőse mesél neki a családállításról, és gondolta, egy utolsó próbálkozást megér. Andrea ráadásul külföldön él, ezért elég nehéz volt összeegyeztetni az időpontot, az idő viszont esetében a legfontosabb tényező volt.

Andrea testében több helyen keletkeztek áttétek. Több műtéten esett át, kemoterápiát kapott, de a daganat agresszívnak bizonyult, és rohamosan terjedt.
Elmesélte, hogy ő egészen jól viseli a betegségét lelkileg, családja sokkal rosszabb állapotban van. Ők nem hisznek az alternatív gyógymódokban, és ez megnehezíti az ő dolgát is.
Andival átbeszéltük a fontosabb életeseményeket, a családban előfordul nehéz sorsokat, és mire a beszélgetés végére értünk, nagyjából sejtettem, kinél keressük a betegséget kiváltó okot.
 
Andreának nagyon rossz kapcsolata volt az édesapjával. Apja már tüdődaganatban eltávozott közülünk, és Andi lelkében ez nagy fájdalmat hagyott hátra. Szeretett volna elbúcsúzni édesapjától, és bocsánatot kérni a néha túl durva szavaiért. Úgy érezte, ezt már soha nem teheti meg, és apja úgy halt meg, hogy nem tudta, Andrea mennyire szereti őt.
A mezőbe három képviselőt állítottunk, Andrea és a daganat képviselőjét, illetve a betegséget kiváltó ok képviselőjét.


Néhány percen belül megmutatkozott a történet. Gyakran előfordul, hogy ha felállítjuk a betegség vagy valamilyen probléma okát, az megmutatja, ki az a személy, akihez a kliens problémája kötődik. Esetünkben megjelent az édesapa képviselője.
Sokan kérdezik meg azt, hogy ha a családtag, akivel a konfliktus van már meghalt, hogyan rendezhetjük vele a problémát. A családállítások során, az elhunyt családtagokkal éppen úgy dolgozhatunk, mint az élőkkel. Andrea most elbúcsúzhatott édesapjától, és a lelkében lévő hiány így eltűnt. Elmúlt a lelkiismeret-furdalás amiatt, hogy édesapjával sokszor volt ellenséges. Andrea lelkében a következő dinamika működött: „Követlek. Ha te meghaltál, megyek én is. Ha te nem élhetsz, nem élhetek én sem. ”.
Oldó mondatokkal ezt a sorsátvételt megszüntettük. Az állítás végére a mezőben érezni lehetett a felszabadult energiákat, a megkönnyebbülést, a megbékélést.

Andrea hazautazott külföldre. A családállítás után sokat meditált, vizualizálta gyógyulását, jógázni kezdett, és teljesen megváltoztatta étkezési szokásait is. 2 hónap múlva jelentkezett, és elmesélte, hogy a kontroll vizsgálaton orvosa megdöbbenve nézte a leleteit. A daganatok több mint fele eltűnt. Eredményei rohamosan javultak. A negyedik hónap után Andi eljött még egy állításra. Ott derült ki, hogy egy anyaméhben elveszített ikertestvére is volt, aki miatt egy hasonló, „halálbavágyó” dinamika működött a lelkében.
Azóta ismét eltelt 3 hónap. Andrea most kapta meg a legújabb leleteket. Három darab kicsi, betokosodott daganat található a testében.

Hogy vannak-e csodák? Vannak. A csoda bennünk van, csak elő kell hívni a lelkünkből.


Kép forrás: pixabay.com
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4451 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x