Generációs blokkok oldása és átírása
Címlap / Psziché / Generációs blokkok oldása és átírása

Lukács Tünde

Generációs blokkok oldása és átírása

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-01-23

Van egy barátnőm, a Kata. Mostanában együtt dolgozunk, ő az egyéni családállításaim egyik állandó képviselője. Kata régóta rágta a fülem, hogy menjek már el egy olyan kezelésre is, amit ő végez, merthogy a családállításon kívül is van ám élet :) Mindig megígértem, de aztán az utolsó pillanatban lemondtam. Mígnem egy nap, mikor nem voltam éppen a legjobb passzban, eszembe jutott Kata ajánlata. Gondoltam, mit veszíthetek, nézzük meg ezt a "pontnyomogatós" módszert. Aztán hamar rájöttem, sokkal többről szól a kezelés, mint pontok nyomogatásáról.  

Az első alkalommal kicsit feszült voltam, nem tudtam, mit fog a kezelés kiváltani belőlem. Meg hát ez olyan „akasztják a hóhért” érzés volt nekem  Viszont, amikor felálltam a kezelőasztalról, sokkal nyugodtabbnak, kiegyensúlyozottabbnak éreztem magam, a gondolataim letisztultak, és a reggeli problémám már nem is tűnt olyan nagy problémának. Második alkalommal azonban már jobban bele tudtam engedni magam a jelen lévő energiákba. Most így utólag visszagondolva, nem is egy dolog mozdult meg akkor az életemben.

Interjú Ankh Torda Katával az Access Bars kezelésről, ami a családállítás mellé is tökéletesen alkalmazható.

L.T. Mikor és miért kezdtél el alternatív gyógymódokkal foglalkozni?

A.T.K. Körül-belül 20 éve fordított az Élet először az ezoterikus gondolkodás, és módszerek felé, elég radikálisan tudatva velem, hogy nem ártana nézőpontot váltani, és nem mindig valaki mást hibáztatni, ha nem olyan az életem mint amilyet szeretnék. Nagy valószínűséggel, még mindig van pár „szemeszter” amit el kell végeznem ebben a témában, de úgy érzem azért elég sok vizsgán már sikeresen megfeleltem.

15 évvel ezelőtt egy „általam remekül megkomponált tünetegyüttest ” produkáltam magamnak, amivel nem lehetett huzamos ideig együtt élni. A megoldást keresve szó szerint az alternatív gyógyászat felé lökött az élet. Akkor gyógymasszőrként ez nagyon megtetszett, és elkezdtem keresgélni azt amit én is szívesen csinálnék, mert jó, mert működik, mert megkönnyíti az életünket.

Azt szinte valamennyi módszer, technika tudta, hogy hogyan keressük a „miért”-ekre a válaszokat, és hihetetlen ügyességgel tudtam az életem szinte minden területére megalkotni, hogy vajon mi is vezetett idáig. Itt aztán többnyire megállt a tudomány, és újra és újra azt tapasztaltam, hogy tulajdonképpen ugyanott vagyok, csak több lett a magyarázat. Éreztem, hogy ennél több kell, de valahogy csak nem akart megérkezni az „én módszerem”.
Aztán történt, hogy kb 3 éve találkoztam valamivel, ami ismét „elkapott”. Érdekes módon azonnal megtanulni akartam mindenféle kipróbálás nélkül.


L.T: Ez a módszer volt az Access Bars ha jól tudom?


A.T.K. Igen, ez volt az Access Bars.
Az eddigi terápiák, módszerek közül talán a legegyszerűbb, a leginkább használható a mindennapokban, és legfőképpen gyors, és hatékony! Még nálam is működik! 
Bevallom, egy ideig ez is úgy nézett ki, hogy megy az „egyszer használatos pénzkidobás volt” dobozba, de szerencsére volt, aki elkapta a grabancom, és addig mutogatta minden oldalról, amíg csak megláttam, hogy mennyire egyszerűen tudom megváltoztatni vele az életemet.

 
 
L.T. Mit tud az Access Bars?

A.T.K. Mostanában azt vettem észre, hogy az ismerőseimnek pont ugyanazok a dolgok okoznak nehézségeket most, amelyek az én életemben évekkel ezelőtt okoztak fejtörést, sőt akár vérző sebeket is. A jelenlegi ismereteim birtokában látom, hogy amíg én erővel akartam a tüskés bozóton átjutni fájó sebeket szerezve, sokszor lett volna sokkal kevésbé fájdalmasabb megoldás is.

Az „Access” magyarul hozzáférés jelent. Gary Douglas több mint 20 éve alapozta meg ezt a gyógyító technikát, ami a fejen található 32 ponton azok megérintésének, lefogásának kombinációin alapul. A pontok mentén futó energiasávok tartalmazzák mindazokat a gondolatokat, hiedelmeket, érzelmeket, amelyeket elraktároztál életed során. Az Access Bars technika ezeknek, a téged már nem szolgáló generációs mintáknak az oldását és átírását végzi el.

L.T. Hogyan zajlik egy kezelés?

A.T.K. Amit kínálok az a közel 20 évben megismert, megtapasztalt módszerek, tanfolyamok esszenciája, azokkal a tapasztalatokkal és felismerésekkel fűszerezve, amiket az élet adott, és semmilyen tanfolyamon nem tanulható.
A kliens kényelmesen fekszik, miközben a fején található pontok finom érintését végzem. A kezelés alatt most már egy meditációs szöveget is hallgathat a kliens, ami tökéletesen illeszkedik a kezelés menetébe. Közben természetesen én is ráhangolódok a hozzám fordulóra, és a kezelés végén megbeszéljük az általam észlelt problémákat is.

L.T. Ha valaki szeretné kipróbálni a módszered hol talál meg téged?

A.T.K. Jelenleg a Nővarázsoló Műhely és Életmód Stúdióban / VI. ker. Szív utca 41./ dolgozom csütörtökönként. Előzetes időpont egyeztetés után várom az életükben minőségi változást kereső embereket.

L.T. Köszönöm az interjút :)


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 7757 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x