Spirituális önbizalom (videóval)
Címlap / Ezotéria / Spirituális önbizalom (videóval)

Spirituális önbizalom (videóval)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-25

Problémamegoldógép vagy? Büszke arra, hogy minden problémát megoldasz? Imádnak a munkahelyeden, mert minden nehézséggel megbirkózol? Akkor kattints, mert ez egy létcsapda! Halász Alexandra segít!  

Célok, amiket el szeretnénk érni! Fontosak, hogy ne lennének azok! De minél nagyobbak a céljaink, annál nagyobb akadályok tornyosulnak elénk az életben. 
Hatalmas csapda, hogy ha a célok helyett a problémamegoldásra fókuszálunk, és "főállású problémamegoldókká" lépünk eőé. Nem vicc, ezt a titulust már láttam névjegyre írva is, a hölgy olyan büszke volt rá, hogy milyen sikeres ebben. Mondanom sem kell, hogy a problémáit megoldani jött hozzám, mert felismerte, hogy a saját problémáit kell megoldania ahhoz, hogy ne mindig mások problémáin kelljen pörögnie.

Azonban van, akit ellep a problémák hegye. Más valaki problémáinak hegye - és a sajátjaira már nem is jut idő ... 

Minek adsz figyelmet? 


Ebben a videóban - egy röpke negyedóra, de érdemes meghallgatnod - pont arra kapsz választ, hogy a figyelmedet a célra, vagy a problémára érdemes-e fordítani? A problémákat azért, meg kell oldani, de nem mindegy, mekkora a rájuk fordított figyele aránya ... 

A videóban megtudod, hogy tudod elérni a céljaidat, hogy ne a probléma legyen a fókuszban! Ha még hallgatnád tovább is, akkor gyere el a Soter klubba (Bp. Dessewffy u. 53 - a Nyugati és az Oktogon közt ..) most, júni 17-én. Részletek a videó alatt. 
Halász Alexandra előadására itt tudsz bejelentkezni >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5119 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x