Bondoró: az első Utcaszínház Fesztivál
Címlap / Ajánló / Bondoró: az első Utcaszínház Fesztivál

>

Bondoró: az első Utcaszínház Fesztivál

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-01

Szokatlan és pimasz, önfeledt és megismételhetetlen. Ez az utcaszínház. Találkozások a kurta lábú közönséggel, egy kis cirkusz, bábszínházak kicsiknek és nagyoknak, világjáró marionettek, picinyke bábok óriás hatással, táblaképmutogató, fotószínház, one man show, "Halálian jó történet"-ek, esti mese felnőtteknek (18+), profán románc, afrikai dob és tánctanitás, koncertek és sok más hökkenés.  


Első alkalommal rendezi meg a Káli-medence egyik legnépszerűbb helyszínén, Kapolcson ezt a hiánypótló fesztivál a Viprodukció Fesztiváliroda.

Több mint 130 program várja az érdeklődőket a Malom-szigeten és környékén, 4 nap alatt összesen 23 helyszínen. 2019. május 30-ától június 2-áig az utcaszínház műfajának nemzetközileg is elismert képviselői biztosítják a különleges élményeket, de az udvarok rejtett zugai olyan kiállításoknak is helyet adnak, mint a „Nem létező tárgyak kiállítása”, ahol tárgyiasulnak a verbális kultúra szereplői, mint a radai rosseb vagy a halványlila dunszt. Megtekinthetjük az írást a falon, a rendhagyó falvédő kiállítás keretében is.

Az utcazenészek mellett fellépnek többek között Lovasi András, a Kerekes Band, a Zuboly, Miqueu Montanaro és Móser Ádám, Kézdy Luca, Horgas Eszter és Gábor Amadeus, a Söndörgő és a Chalaban. Fiatal tehetségeknek nyit teret az „Open day”, ahol eddig akár teljesen ismeretlen utcazenészek is bemutatkozhatnak a nagyközönségek.


A fesztiválhangulathoz elmaradhatatlan az Utcakaja Sétány és a vásári forgatag, ahol az ízek és színek kavalkádjában kiválaszthatjuk a következő programot, hacsak az nem éppen mellettünk halad el, mint naponta több alkalommal a Mágustones masír banda vagy akár a guruló zongorista.

Az estéket fény-és tűzszínházak, valamint számos látványelem teszi különlegessé. Engedjük útjára együtt kívánságmécseseinket az Eger-patak vizén, éljük meg a pillanatot,  és élvezzük a Bondoró varázslatos világát!

Program, jegyek és bérletek elérhetők a www.bondoro.hu weboldalon és a jegy.hu hálózatán keresztül.

Friss hírek és információk a közösségi oldalakon:
Facebook esemény // Facebook oldal // Instagram // YouTube 


 

 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1252 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x