Adjuk össze! Intézeti gyerekek filmes tábora közösségi...
Címlap / Ajánló / Adjuk össze! Intézeti gyerekek filmes tábora közösségi adományozásból

>

Adjuk össze! Intézeti gyerekek filmes tábora közösségi adományozásból

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-22

Egy segítségkéréssel szeretnénk most hozzád fordulni. Nem magunknak kérjük a segítséget, hanem azoknak a gyerekeknek akikkel már két-három éve lehetőségünk van együtt dolgozni, filmeket készíteni. Idén egy filmes alkotótábort szervezünk nekik, ahova még az ország talán legismertebb roma származású színésznője Farkas Franciska is ellátogat, sőt még szerepet is vállal az idei kisfilmünkben.  

Talán már ennyiből is kiderül számodra, hogy az idei évben is nagy fába vágjuk a srácokkal fejszénket. Bár rendelkezünk már a projekthez némi forrással, de hogy mindenre jusson ami a munkához szükséges további 600.000 Ft kellene. Ezt a pénzt közösségi adományozás formájában szeretnénk összegyűjteni. Az alábbi módokon tudsz nekünk segíteni:

1. Ha lehetőséged van, akkor támogasd a tábort akár a minimum összeggel, vagyis 1.000 Ft-tal. Ezt az adjukossze.hu közösségi adománygyűjtő oldalon teheted meg.

2. A Facebook felületeden tedd közzé, hogy te már támogattad is a tábort, és kérd az ismerőseidet, hogy tegyenek hasonlóan, vagy osszák tovább a felhívást. A posztodhoz mindenképpen tedd hozzá az adományozási oldal URL-jét: https://adjukossze.hu/kampany/filmeket-keszitunk-onbizalmat-teremtunk-1713

Kik vagyunk? Az Önismereti Filmes Műhely (ÖFM) két budapesti civil szervezet, az Életrevaló Egyesület és az Északi Támpont Egyesület közös programja.

Kiknek segítünk? Az ÖFM gyermekvédelmi intézményekben élő fiatalok részére nyújt foglalkozásokat.

Hogyan segítünk? Sikerterápia©: A gyerekek a táborunkban profi színészekkel (idén Farkas Franciskával) közösen készítenek el egy kisfilmet, ami komoly egyéni és csoportos fejlődést igényel. A fiatalok megtapasztalják a sikert és hogy képesek mások által is elismert értéket létrehozni.

Miért pont film? A legtöbb fiatal szeretne filmben szerepelni. Az általunk felkínált lehetőség csábítja es dinamizálja oket. Önismeretük fejlődik, céljaik lesznek, tudatosabbá váltak és elkezdenek hinni önmagukban. A táborban készített kisfilmek révén jelentős társadalmi érdeklődés irányul a fiatalok felé, amivel formálják is a társadalomban az intézményi keretek között nevelkedő gyerekekről alkotott képet.

Hogyan segíthetsz Te nekünk? A táborhoz szükségünk lenne még 600.000 Ft-ra. Ebből az összegből tudnánk a forgatáshoz szükséges technikai felszerelést, kellékeket kibérelni vagy megvásárolni, a felmerülő jogdíjakat kifizetni. Ehhez kérjük támogatásodat, amit az adjukossze.hu adománygyűjtő oldalon vagy banki utalással tudsz részünkre eljuttatni.

Mit tudunk nyújtani támogatóinknak? Belépőőt a film premierjére. A 20.000 Ft-ot elérő támogatók a főszereplők által dedikált szerzői kiadású DVD-t kapnak. A 300.000 Ft felett adományozok nevet, logoját megjelenítjük a film végén elhelyezett támogatói táblán.

Egy korábbi munkánk:

 


 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1517 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x