Minden, ami handpan! Interkontinentális világzenei találkozó...
Címlap / Ajánló / Minden, ami handpan! Interkontinentális világzenei találkozó a Bakonyban

>

Minden, ami handpan! Interkontinentális világzenei találkozó a Bakonyban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-29

Tágas mezők, dombok, vár, tó és erdő veszi körül a handpan fesztivál területét, igazi mennyország a handpan (az az ufó alakú nagyon szép hangú nem dob hangszer) szerelmeseinek. A fesztivál célja a meghitt együttlét harmóniában a természettel, egymással és önmagunkkal. Ezért a helyszínt ökológikus megoldásokkal alakítják ki, és fontos cél, a szemétmentes lebonyolítás is.  

Kezdődik a Magyarországi Handpan és Világzenei Találkozó 2019!

Handpan sztárok özönlik el Magyarországot 2019. július 4-7. között az első alkalommal megrendezett HUG - handpan és világzenei találkozón alkalmával. A rendezvénynek a Bakony szívében a cseszneki Kisbükk Major ad otthont.


 
A HUG a győri MAG Instruments lelkes csapatának álmából született, és már az első fesztiválra kiemelkedő és minőségi line up-ot hoztak létre. Három földrészről érkeznek világszerte ismert handpan művészek, mint a portugál Kabecao, a berlini Yatao duó, a grammy díjra jelölt Alexandre Lora és a Japánból érkező Matzomoto Zoku. Természetesen a magyarországi hadpan világ legfontosabb zenészei is fellépnek, többek között Tosoda Projekt, Pantric, Pável Norbert, Afronauta (Nagy János), és Szabadi Andrea.

A hangszert a fesztivált szervező MAG Instruments jóvoltából ki is lehet majd próbálni a hangszerbemutató sátorban Bognár Péter handpankészítő segítségével és útmutatásával. Ezen kívül lesznek kezdő és haladó handpan workshopok a tanulni vágyóknak. Napközben beszélgetések, masszázs, jóga, nia, djembe és didgeridoo foglalkozások, slack-line, zsonglőrök, beszélgetések, előadások és kézműves piac várja a vendégeket.

A zenei sokszínűséget a fesztivál két színpadán a világzene különböző irányzatai biztosítják: Fergeteges ska concerten nyitja a fesztivál bulizós részét a PASO csütörtök este, minden nap késő este lesz táncház, a szombat éjszakát pedig az Óperencia psychodelikus fusion trance produkciója zárja.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1669 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x