Bauhaus 100 finisszázs a hétvégén
Címlap / Ajánló / Bauhaus 100 finisszázs a hétvégén

>

Bauhaus 100 finisszázs a hétvégén

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-05-28

Pár napig még látogatható a Ludwig Múzeum Bauhaus-kiállítása, a záró hétvégén extra programokkal.  

Kurátori tárlatvezetés
2019. augusztus 24. 16.00–17.00

Fabényi Julia és Készman József kurátorok tárlatvezetése a Bauhaus100. – Program a mának című kiállításban. A kiállítás elsősorban nem a Bauhaus történetét kívánja bemutatni, hanem azokat a ma is jelenlévő jellegzetes művészeti pozíciókat, amelyeken felismerhető a Bauhaus szemléletének hatása.

HELYSZÍN: 2. emelet, kiállítótérKortárs revü – Bauhaus divat-performance 2.0
2019. augusztus 24. 17.00–18.00

A Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) divat- és textiltervezés mesterszakának divattervezés specializációján tanuló hallgatók által készített – Oskar Schlemmer, Vaszilij Kandinszkij, Breuer Marcell, Moholy-Nagy László vagy éppen Paul Klee munkái által inspirált – ruha objektek absztrakt installációkon jelennek meg a Góbi Rita Társulat táncosainak koreográfiájában.

HELYSZÍN: 2. emelet, kiállítótérCafé Bauhaus – Workshopok a Bauhaus műhelyei nyomán
2019. augusztus 25. délután

Az érdeklődők kötetlen hangulatban, különböző, a kiállításban tematizált kérdésekhez kapcsolódó műalkotások mentén dolgoznak fel egy-egy művészeti mikrojelenséget. A témacsoportok átjárhatók, külön-külön, és együtt is teljesíthetők. A témavezetők által bemutatott munkák, projektek ismertetését követően gyakorlati feldolgozásra és megjelenítésre kerül sor. Létszámkorlát: max. 15 fő / workshop.

HELYSZÍN: 2. emeleti kiállítótér

A programokon való részvétel kiállítási belépővel vagy bérlettel lehetséges, a workshopokra regisztráció szükséges, ezen a linken keresztül.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 994 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x