Repeszhold - egy klasszikus sci-fi a műfaj szerelmeseinek
Címlap / Ajánló / Repeszhold - egy klasszikus sci-fi a műfaj szerelmeseinek

>

Repeszhold - egy klasszikus sci-fi a műfaj szerelmeseinek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Az utóbbi évek egyik legnépszerűbb science fiction debütálása volt Angliában Dominic Dulley regénye. Immár magyarul is olvasható.  

A Repeszhold klasszikus űropera a legjobb fajtából: egy fiatal tolvaj felejthetetlen kalandjáról szól, aki a Birodalmi Flotta mellett a kozmosz mindenre elszánt orgyilkosai és űrkalózai elől is menekül. Könnyed humorával és váratlan fordulataival Dulley rengeteg rajongót szerzett magának, ráadásul azóta már megírta a folytatást is: a Morhélion c. kötet jövő tavasszal várható magyarul.



Orry Kent apja a kvadráns egyik leghírhedtebb szélhámosa, aki nagyívű csalásokkal veri át az Uradalom felsőosztálybeli családjait saját gyerekei segítségével. A legutóbbi melójuk is csupán hétköznapi átverésnek indul egy vagyont érő zsákmánnyal… ám Orry ezúttal eltér a precízen kidolgozott tervtől, és mellékesként ellop egy nyakéket is, ami óriási veszélybe sodorja őket.

Ráadásul alig egy órára rá az átverés célpontjának, Delf grófjának egyetlen unokáját holtan találják, így Orrynak menekülnie kell egy olyan gyilkosság vádja elől is, amit nem ő követett el. Nem sokkal később kiderül, hogy az Orry által elkötött nyakéket a Repeszhold néhai titokzatos civilizációja készítette – és rengeteg befolyásos alak akarja magának, akik nem állnak meg egy gyilkosság után.

 
 
 
  
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 998 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x