Adventi koncertet ad a Napfonat
Címlap / Ajánló / Adventi koncertet ad a Napfonat

>

Adventi koncertet ad a Napfonat

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-16

Egység, kör, több szólam, ritmus, összhang, figyelem, mélység, lágy és sokszínű nőiesség... A Napfonat 2018 tavaszán alakult, nyitott fiatal nők összefonódásából egy energikus a cappella együttessé, tele humorral, életerővel és ötletességgel.  

Az együttes tagjai (Farkas Kriszti - Volkova, Szalay Heni, Szarka Anita, Tóth Eszter, Tóth Orsi) külön-külön is izgalmas zenei világokat képviselnek, különféle stílusok, zenei (jazz, népzene, könnyűzene) és kulturális (Felvidék, Erdély, Oroszország) hátterükből fakadóan. Ez a sokféleség egyedi (hang)színt és világzenei jelleget kölcsönöz az együttesnek.Kompozícióik sajátos módon fogalmazzák újra a magyar és más nemzetek (orosz, szlovák, lengyel, spanyol, cigány, indiai stb.) népdalainak világát, polifonikus hangzásba öltöztetve őket, kiemelve a népzene erejét és szépségét, az énekhang felszabadító, gyógyító hatását.

2018 tavaszától több teltházas koncertet is adtak Budapesten: a Fonóban, a Szimpla kertben, az Artus Stúdióban és a Magnet Házban, illetve visszatérő meghívott vendégei a lengyelországi Festival Kultury Nebanalnej összművészeti fesztiválnak is.

NAPFONAT adventi koncert
2019. december 18., szerda, 19.00 – 21.00

Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum
Cím: 1036 Budapest, Korona tér 1.
Jegyek vásárolhatók: https://tixa.hu/napfonat_advent
 
Fotó: Molnár Anna / Napfonat Facebook

 

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1394 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x