Mindenki a saját sorsának a mágusa
Címlap / Ajánló / Mindenki a saját sorsának a mágusa

>

Mindenki a saját sorsának a mágusa

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-07

A Baltazár Színház ingyenesen elérhetővé tette fesztiválnyertes filmjét, a Világlátó Baltazárt. Az Elek Dóra rendezte dokumentumfilm a fogyatékosságot forradalmian új látószögbe helyezi: az értelmi sérült emberek spirituális oldalát mutatja meg, a Baltazár Színház színészeiből áradó természetességgel, költőiséggel és humorral teli formában.  

A Baltazár Színházegész társulata március 13-án Mumbaiba utazott volna, fellépni a Pitypang és a Por című előadásokkal. Egy nappal az út előtt zárta le határait India. Maradak és megértették, hogy a mostani időszak a belső utazásról szól.

A varázslóknak sikerül messzi tájakra kalandozni anélkül, hogy helyet változtatnának. De jó hír, hogy mindenkiből válhat varázsló, a saját sorsának mágusa.

Hogyan? A társulat tagjai ezt mutatják meg a Világlátó Baltazár című filmben, amely a színház előző indiai utazásáról szól, és egyszerre meséli el egy külső és belső utazás történetét.

A film fődíjat nyert 2018-ban a Jaipuri Nemzetközi Filmfesztiválon, szerepelt a 42. Montreali Filmfesztiválon, és megjárta Görögország és Indonézia egy-egy neves filmfesztiválját is.

Az 56 perces film a YouTube-on már mindenki számára ingyenesen elérhető, ide kattints! 


   

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1166 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x