Rajzpályázat a kuflikkal
Címlap / Ajánló / Rajzpályázat a kuflikkal

>

Rajzpályázat a kuflikkal

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-06

A Pagony most olyan pályázatot indít, ami még sosem volt, és valószínűleg nem is lesz soha többé! Ez igazi egyszeri alkalom, valami egészen különleges nyereményre.  

A résztvevő gyerekektől rajzokat várnak, és a legkülönlegesebb rajz bekerül a következő kufli-könyvbe, Dániel András rajzai mellé!

Dániel András kufli-könyveiben rengeteg igazán furcsa élőlény szerepel. Ebinyúl, mezei cselfenc, pápaszemes nyihók… Aki olvasott már kufli-könyvet, vagy látott kufli-rajzfilmet, sok ilyen lénnyel találkozhatott már. A gyerekek pedig ilyenkor elgondolkodnak, milyen lenne egy ilyen kuflis lény, ha ők rajzolnák meg. Mi lenne a neve? Hogyan nézne ki?A Pagony most ilyen kitalált kufli-könyv mellékszereplőket vár a gyerekektől, és a legötletesebb lény ott lesz az ősszel érkező kufli-könyvben! Ez pedig olyan nyeremény, amit csak egyvalaki nyerhet meg az egész világon.

Sőt: a legjobb 20 pályázó rajzaiból kiállítást rendeznek a Bartók Pagony könyvesboltban, amint erre lehetőség adódik. Plusz: a legizgalmasabb 5 rajz beküldői kuflis ajándékcsomagot nyernek!

A rajzokról készült fotókat a palyazat@kuflijatek.hu email-címre várják április 12-ig.

A pályázat részletei itt érhetők el.
 
 

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1372 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x