25 éves lesz a Fonó - Szavazz a kedvencedre!
Címlap / Ajánló / 25 éves lesz a Fonó - Szavazz a kedvencedre!

>

25 éves lesz a Fonó - Szavazz a kedvencedre!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-10

Ősszel ünnepli 25. születésnapját a Fonó, az online térben készülnek a jubileumi évadra. Az évforduló keretében szeretnék elismerni azokat a művészeket, zenekarokat, produkciókat is, akik meghatározták a Fonó első negyedszázadát. Elindult a szavazás! 

Elindult a Fonó25 szavazás, amelynek nevezési fázisában összesen 25 kategóriájában várják a közönség véleményét június 15-éig, melyek voltak az elmúlt két és fél évtized legemlékezetesebb estéi, zenéi, zenészei és lemezei a Fonóban. Szavazni ezen a linken lehet: http://www.fono.hu/szavazok

A második körben a beérkezett nevezések közül lehet majd kiválasztani szavazással a legeslegjobbakat. A kategóriák győzteseit a Fonó születésnapi évadnyitója keretében ősszel hirdetik ki.

„Az elmúlt 25 év során a Fonó igazi branddé nőtte ki magát – eredményeinket pedig legfőképp azoknak a művészeknek és zenekaroknak köszönhetjük, akik a Fonóból indultak vagy akiknek pályája rövidebb-hosszabb ideig összefonódott a miénkkel. Születésnapunk alkalmából éppen ezért nem szeretnénk az ő ünneplésükről sem megfeledkezni - őket is szeretnénk elismerni, hiszen velük együtt teljes az életünk. Éppen ezért indítunk el egy szavazást: segítsetek Ti, Kedves Közönségünk kiválasztani nekünk az elmúlt negyedszázad legjobbjait! Június 15-ig várjuk szavazataitokat 25 kategóriában. A szavazatokat összesítjük, és a válaszok alapján június végén közzéteszünk egy olyan listát, amely a kategóriánként 5-5 legnépszerűbb választást tartalmazza. Ezekből a rövidített listákból kerülnek ki szeptember elején az egyes kategóriák legjobbjai!” (fono.hu)


Fotó: Knap Zoltán

Szintén az évforduló kapcsán várják azokat a fonós emlékeket, történeteket, illetve képeket és tárgyakat fotózva, vagy szkennelve, amelyeket örömmel osztanátok meg másokkal. 

„Bizonyára ezt az időszakot ti is részben valós vagy virtuális nagytakarítással, rendrakással töltitek, amikor előkerülnek olyan dolgok is, amelyeket évek vagy akár évtizedek óta őrizgettek. Ha ezek között esetleg olyan dolgot is találtok, amely valamelyik Fonós élményetekhez kapcsolódik, kérünk Benneteket, hogy lefotózva, beszkennelve, egy e-mailhez mellékletként csatolva, a nagyobb dolgokat óriásfájlküldővel stb. stb. küldjétek el nekünk az emléket - lehet ez régi fotó, videó, valami iromány, vers, történet, levél, bármi... Szeretettel várjuk ezeket a fono@fono.hu címen. Ezeket átnézzük, összerendezzük, és megosztjuk majd a Fonós felületeken a közönségünk minden tagjával!” – írják a honlapon.


 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1156 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x