Egy siófoki szálloda lett a Balaton legjobb hotele
Címlap / Ajánló / Egy siófoki szálloda lett a Balaton legjobb hotele

>

Egy siófoki szálloda lett a Balaton legjobb hotele

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

Lezárult a Best of AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás északkelet-magyarországi régiójában megrendezett versenye. Ezzel már négy szállodának biztos helye van az évad végi fináléban.  

A balatoni régió után az Ésszakkelet-Magyarországon folytatódott októberben A Best of AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás versenye. Végül a Ti voksaitok alapján a 2010-es évek legjobb szállodája a régióból, a Varázslatos Bambara Hotel lett. Ez a döntőbe kerülő szálloda a szavazók 33%-nak nyerte el a bizalmát, így már biztosan ott lesz a díjátadó gálán, ahol a másik 13 döntős szállodával küzd majd meg a Best of AZ ÉV HOTELE címért.
 

 

A 2017-es évad nyertes szállodája, a Varázslatos Bambara Hotel mellett a második helyet egy ugyancsak korábbi nyertes, AZ ÉV HOTELE tavalyi győztese, a Mesés Shiraz Hotel szerezte meg, melyre a nézők 26%-a szavazott. Így ez a szálloda is – az új szabályok értlemében, mint régiós második helyezett – ott lesz az évad végi fináléban. Harmadik pedig a lillafüredi Hugest Hotel palota lett, amelyre a nézők 16%-a voksolt.

 

2020-ban egy szuperdöntővel készülnek a műsor készítői

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye AZ ÉV HOTELE ezúttal a „Best of ’10” évaddal jelentkezik. A 2010-es évek legjobb szálláshelyei újra versenybe szállnak. Októberben az Északkelet-Magyarországi régió mutatkozik be. Ám idén a régió győztese mellett az adott hónap második helyezettje is bekerül a szezon végi szuperdöntőbe.

  

A balatoni és az északkelet-magyarországi régió legjobbja már megvan, de az alföldön még csak most indul a verseny.

Novemberben az alföldi régióban folytatódik a Best of AZ ÉV HOTELE verseny, ahol további 6 szálloda harcol majd a döntőbe jutásért. Múlt vasárnap ebből a 6 szállodából már kettőt láthattatok is az RTL Klubon futó, AZ ÉV HOTEL című műsorban. Az adás első felében Betti, Lili és Csaba történetét ismerhettétek meg, akik a mórahalmi, Elixír Medical Wellness Hotel***superior szállodában tölthettek el egy napot.
 Elixír Medical Wellness Hotel***superior

A Dél-Alföld legújabb medical wellness szállodája Szegedtől 20 km-re, az M5-ös autópályától 12 km-re, Mórahalmon található. A Szent Erzsébet Gyógyfürdővel összeépült háromcsillagos superior hotel elsősorban az egészségturisztikai szolgáltatásokra fókuszál, saját orvosi rendelőkkel, kezelőhelységekkel, terápiás medencével rendelkezik. Az egészségügyi részleg ötvözi a modern orvostudomány és a wellness szolgáltatásokat: gyógyvíz, hagyományos és alternatív gyógymódok, masszázsok, wellness- és beauty kezelések is megtalálhatóak. A hotel családbarát, elnyerte a Turizmus minőség Díjat és a Zöld Szálloda minősítést is. További információ: ITT  

 
 

Az adás második Rami, Szabi és kislányaik hétvégéjét láthattátok. A pihenéssel töltött napjukat Debrecenben, az Aquaticum Termal & Wellness Hotel****-ben töltötték.

 

 

 

Aquaticum Termal & Wellness Hotel****

 

 

A szálloda Debrecen egyik legszebb részén, csodálatos természeti környezetben a Nagyerdőben fekszik. A hotelben egyszerre érzi az ember az erdei szállodák pihentető nyugalmát és a pulzáló városi szálloda kényelmét. Az Aquaticum Termal & Wellness Hotel**** egy olyan hely, ahol rengeteg wellness élménnyel gazdagodhat az egész család. Szaunavilággal kibővült termálfürdő, mediterrán növényvilággal rendelkező élményfürdő, strandfürdő és gyógyászati részleg, a gyerekeknek szóló szolgáltatásokról, mint pl. a gyerekmasszázsról nem is beszélve. S mindezt elérhetjük a közvetlenül a hotelből, csupán egy papucs és köntös kell hozzá. További részletek: ITT 

 
 

 

Szavazz és nyerj wellness hétvégét minden héten!

Szavazatodat AZ ÉV HOTELE hivatalos oldalán adhatod le, az adásban bemutatott szállodák valamelyikére most vasárnapig. Ha voksolsz, nyerhetsz is egy-egy ajándék wellness hétvégét abba a szállodába, ahová szavazatodat leadtad. Ha hétről-hétre megteszed ezt, akkor nő az esélyed arra, hogy elvidd a havi majd pedig az év végi főnyereményt, azaz egy teljes hetet AZ ÉV HOTELE nyertes szállodájában. Ha esetleg nem láttad az adást, bármikor visszanézheted az RTL Most-on.

 
 
Vasárnap folytatódik AZ ÉV HOTELE „Best of ’10” évada.

Az ÉV HOTELE című műsor „Best of ’10” évadának következő adását most vasárnap 11:50-kor nézhetik meg az RTL Klubon. Az alföldi régió következő két versenyzőjét, a hajdúszoboszlói Hotel Délibáb****-ot, valamint szentesi Open Hotel****-t láthatjátok.

 

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klubon futó AZ ÉV HOTELE közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén AZ ÉV HOTELE ezúttal egy „Best of ’10” évaddal jelentkezik, amiben a 2010-es évek legjobb szálláshelyei újra versenybe szállnak. Ám idén a régió győztese mellett az adott hónap második helyezettje is bekerül a szezon végi szuperdöntőbe. A szállodákra érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni.
 

   
 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybeszálló szállodákat. Az új évadban két-két pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 763 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x