Különleges pop up store és kiállítás Budapest szívében...
Címlap / Ajánló / Különleges pop up store és kiállítás Budapest szívében

>

Különleges pop up store és kiállítás Budapest szívében

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

2020. december 10-11-12-én valósul meg a KORART és a REMODEL Stúdió fúziójából született pop up store és kiállítás "A múlhatatlan enteriőr - korszakok randevúja" címmel.  

 A KORART modern és antik művészeti galéria idén szeptemberben nyílt Budapest szívében, a Balaton utcában. Különleges képek, bútorok, kiegészítők, mind olyan darabok, amelyekkel csak itt találkozhat a kifinomult igényű érdeklődő, vásárló. A galéria hitvallása megmutatni, hogy a XXI. századi enteriőrben megférnek a régmúlt, a múlt és a jelen tárgyai is.
 


A REMODEL Stúdió már 2014 óta színesítő a bútorfelújító közösségek színes palettáját


Jellegzetes anyag- és színhasználatuk már messziről felismerhetővé teszi általuk újraálmodott bútorokat. A legegyszerűbb, tömeggyártásban készített darabokból is képesek különleges, kifinomult darabokat készíteni. A szegedi manufaktúra darabjai eddig kizárólag Törökbálinton voltak elérhetőek, a KORART-tal megvalósuló randevú azonban becsábította őket a belvárosba.
 
A kiállítás – MÚLHATATLAN ENTERIŐR, avagy a korszakok randevúja – bemutatja a lakberendezés evolúcióját, segítséget és inspirációt nyújtva azoknak, akik az egyedi, a személyiséget, a múltat és a jövőt figyelembe vevő otthonok rajongói.
 
Időpont: December 10-11-12
Helyszín: KORART, Bp. Balaton utca 4.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1605 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x