Rock stílusú bokacsizma a divatos férfinak - ezek a javaslataink...
Címlap / Ajánló / Rock stílusú bokacsizma a divatos férfinak - ezek a javaslataink

>

Rock stílusú bokacsizma a divatos férfinak - ezek a javaslataink

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Kezdődhet a rock and roll? A férfi bokacipő hathatós közbenjárásával mindenképpen! És még csak gitárra vagy dobszerkóra sincsen hozzá szükség. Persze, aki ragaszkodik hozzá, kíséretként még a húrok közé is csaphat, de pusztán a megjelenés is magáért beszél!  

A fűző divatja kibogozhatatlan?


Valahogy így! A fűzős csizmák roppantul kedveltek, ami speciel nem meglepő. A stílusosság az esetükben adott. Bár tény, hogy kicsit tovább tart őket fel- és lehúzni, mint mondjuk a tépőzáras variációkat, de megéri bajlódni velük, mert a végeredmény magáért beszél!

A férfi stílushoz nem igazán tartozik hozzá a túlzott motívumok, minták használata. A letisztultság sokkal vonzóbb és keresettebb. Ezért aztán nem csoda, hogy a CCC széles választékában is aratnak az egyszerűen nagyszerű modellek, amik megjelenésükkel magukért beszélnek. Semmi sem túlzó rajtuk, minden a helyén van az esetükben, egyúttal a férfiasságuk is megkérdőjelezhetetlen.



Acéltalp nélkül nem élet a rockos élet?


Igaz, ami igaz, az acélbetétes cipők továbbra is a népszerűségi listák élén szerepelnek. Hogy miért? Elég csak rájuk nézni! Azért, mert karakteresek, markánsak, kétségtelenül férfiasak és egyediek. Jó őket hordani, strapabíróak, azaz simán veszik a mindennapi akadályokat.

A tartósság, bár nem olyan jellemvonás, ami a divatosság érájához sorolható, de mégis lényeges. Főleg a rohanással teli hétköznapokban, amikor nem fér bele folyton cipőt cserélgetni. Még a bokacsizmák között is jócskán akadnak olyan modellek, amik acélosak a szó szoros és átvitt értelmében egyaránt. Mert vitathatatlan tény, hogy ugyan hivatalosan a trendiség jellemzéséhez nem ad hozzá a nagyfokú ellenállóság, ám elnézve az igényeket, nagyon is jelentős a szerepe. Úgyhogy ennél tényleg nem éri meg kevesebbel beérni! Főleg, hogy ez a fajta strammság vonzó stílusjegyekkel vegyítve könnyedén beszerezhető és viselhető, akár nap, mint nap!

Próbálni érdemes vagy felesleges?


Erre a kérdésre globális érvényű felelet nem létezik. Akad, akinek egy férfi bokacipő vásárlása pofonegyszerű feladat és felesleges hozzá a próba. A CCC online felülete ekkor megbízható társsá válhat, hiszen a rendelés leadása pár kattintással megoldható. Így nem kell kocsiba ülni és pluszban időt tölteni a beruházással.

Ugyanakkor az is teljesen érthető, ha van, akinek a tapasztalat nagyon fontos, mégpedig a személyes tapasztalás. Szerencsére a CCC üzletei az ország számos pontján tárt kapukkal várják mindazokat, akik a bőrükön, jelen esetben a lábaikon kívánják megtapasztalni választásuk helyességét.

A fekete a tél színe?


Nem kizárólagosan! A fekete tényleg örök befutó, némi szóviccel élve örökzöld. De azért a khaki, a terepszín, a szürke vagy a barna, esetleg a kék variációk is figyelmet érdemelnek. A 2022-es év a színek hódításáról szólt, s ez az irány 2023-ban is megmarad. Ez alapján tehát jó ötlet akár színesebb modellben gondolkodni, mert az biztos, hogy ami idén divatos, az a jövőben is az lesz. Pláne, ha egy igazi rockos lábbeliről beszélünk, aminek a kisugárzása nehezen múlható felül!
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon



(X)


 
 
[ 456 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x