Egyre gyorsabban közelít a karácsony - De mi kerüljön a...
Címlap / Ajánló / Egyre gyorsabban közelít a karácsony - De mi kerüljön a fa alá?

>

Egyre gyorsabban közelít a karácsony - De mi kerüljön a fa alá?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-18

Mivel lehetne meglepni egy kreatív, a ruhák, a divat, a tervezés, a varrás iránt érdeklődő gyereket?  

Vannak ugye a divattervezős füzetek amiből matricánként lehet ragaszgatni a ruhadarabokat a hosszú combú papír lányokra, és a különböző neten található öltöztetős babák, de ne lógjon megint a neten a gyerek karácsonykor is, nem igaz? Jó lenne, ha 3 dimenzióban is meg tudná kreálni a ruhákat. De azért a Barbie-ra tekergetés sem az igazi. Ismerős a probléma?

Van egy nagyon jó megoldás a kreatívkodni imádó, ruhatervezős korszakukat élő gyerekeknek. A KreaTour-box egy tematikus, rendhagyó varródoboz, benne 3 összeállításra váró ruhával. Tulajdonképpen egy ruhavarró doboz.

Az ötlet gazdája, Földi Andrea jelmeztervező, akinek zuglói műhelyébe már évek óta járnak gyerekek ruhát tervezni. Pont úgy, olyan léptékben ahogy egy kamaszlány ezt élvezni tudja. Van egy speciális méretű próbababa és a gyerekek erre tervezik a ruhákat. Mindig van egy téma, lehetnek ezek Klimt festményei, Tutanhamon sírjának felfedezése, a magyar népmesék, a kínai porcelán, a Diótörő... mindenre tudnak ruhát tervezni.A covid időszakában a gyerekek nem tudtak a műhelybe járni, ezért Andrea kitalálta, hogyan lehetne otthon is varrogatni, ruhácskámat készíteni: ez lett a KreaTour-box.

És most a Karácsony a témája, a ruhák inspirációja - a csillogó üveggömb a fán, a finom sütik, (egy rózsaszín habcsók), és persze arról se feledkezzünk meg, hogy "Legyen hó!", legyen szép, havas a táj. 8 éves kortól már szokott sikerülni. Andreának már van ebben tapasztalata, mert ez a 6. kollekció.

A dobozban lévő 3 összeállításra váró ruhácskához videók is tartoznak, amik segítenek a ruhák összeállításában, az öltésekben, és megérteni egy-egy ruha létrejöttének a fázisait.A videók a tűbefűzestől, csomókötéstől kezdődnek, a gombostűzéssel, fércöltéssel, szegéssel folytatódnak. Órákig kreatívkodhat a KreaTour-boxal a megajándékozott, és közben még varrni is megtanulhat. A dobozban lévő próbababa pedig jól fog jönni a saját kreációkhoz is.

További infó a KreaTour-boxról és rendelés: https://kreatour.hu/termek/box-karacsony/
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon(X)
 
 
[ 691 ]
spacer


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x