Minden, ami bár: felszerelések baristák és mixerek számára...
Címlap / Ajánló / Minden, ami bár: felszerelések baristák és mixerek számára

>

Minden, ami bár: felszerelések baristák és mixerek számára

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-15

A bárkultúra a gasztronómia sok szépséget rejtő ágazata, ahol martinikat, old fashioned koktélokat, julepeket, daiquiriket készítenek az ügyes kezű bartenderek.  

A bár elsősorban szeszes italokat forgalmaz. Elhelyezkedése kapcsán sok érdekes emberbe, sztoriba futhatunk bele a pultnál, történetek, sorsok, véletlen beszélgetések helyszíne is lehet egy szállodai bár. Szerencsére a bárfelszerelés webshopban szinte mindent megtalálhatunk, amire szükség lehet.

Koktélok, alapanyagok és eszközök

A különleges fűszerek, gyümölcsök, kivonatok szinte végtelenek: plankton hamu, turbolya, málna kaviár, rózsa – mind olyan komponensek, amelyekkel jószerivel csak egy-két helyen találkozhatunk.

A koktél alapanyagok előkészítéséhez és a koktélok kikeveréséhez számos koktél szettre van szüksége a mixernek. A széles kínálatból választható összeállítások nagymértékben megkönnyítik mindennepos mixer munkát. Ezeknek köszönhetően ugyanis mindig van kéznél olyan kiegészítő, amikkel pillanatok alatt elkészíthető egy keresett kedvenc italt.Milyen szetteket választhat egy mixer?

A továbbiakban bemutatunk pár olyan összeállítást, ami bármikor jól jöhet egy mixer számára.

1. Koktél készlet

Mindenképpen szükség van egy tároló edényre, egy pohárra, egy mércére, egy csipeszre és egy muddler aprító. Ez egy alap készlet, erre mindenképpen szükség van, hogy a megrendeléseket el tudja készíteni. Lehet választani az ezüst, az arany, a réz, vagy a Rose Gold színű báreszközök között.

2. Koktél szett 3 db-os

Minőségi kellékek kategóriájába tartozó fémből, acélból, gumiból és szilikonból készültek. Elegáns stílusúak bármelyik barban megállják a helyüket. Általában van benne egy koktél shaker, egy muddler aprító és egy dupla italmérce. Rövid idő alatt lehet velük egy ízletes italt előállítani. Miután lehetőség van arra, hogy logókat lehessen elhelyezni rajta, rákerülhet a tulajdonos neve, az üzlet, a bár, a cég logója.

3. Koktél csomag szett 7 db - 12 db-os összeállítás

Ezek minőségi koktélos szettek. Alapanyagát tekintve fémből, gumiból, acélból és szilikonból készülnek.Tökéletesen minőségi kivitelben kapható, a bárpult dísze lehet, nem kell mindig elpakolni. Segítségükkel egyedülálló koktélok készíthetők velük.

Tartalmaz ez az összetétel egy koktél shakert, egy szűrőt, egy italmércét, egy italkiöntőt, egy koktél kanalat és az elengedhetetlen muddler aprítót.

Ahhoz azonban, hogy igazán egyedi , tökéletes koktélokat készíthessenek kevés az, hogy van egy koktél szettünk. Jó, hogy ha akad még egy gyorshűtő kancsónk, hűtő fémkockánk és többféle pohárjelölőnk, ami nagyon praktikus mivel egy nagyobb vendégség esetén a vendégek összekeverik a poharaikat. Ez az apró kiegészítő nemcsak praktikus, hanem dekoratív is, hiszen tapadókorongjaival bárhova felrögzíthető.

Összegezve

Ahhoz, hogy baristaként és mixerként teljes mértékben fel legyünk szerelkezve, a fent említett eszközökre mindenképpen szükség van.

  
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon(X)
 
 
[ 1434 ]
spacer


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x