Az ünnepek alatt kiéleződött a rászorulók helyzete
Címlap / Ajánló / Az ünnepek alatt kiéleződött a rászorulók helyzete

>

Az ünnepek alatt kiéleződött a rászorulók helyzete

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-20

Míg sokan a plázákat járták az ajándékvásárlás lázában, vannak olyan családok, amelyeknek a napi betevő is gondot jelent. Nem beszélve azokról a tartósan beteg gyerekekről (például szervátültetésre várókról), akiknek az orvosi ellátása, gondozása a szülők minden pénzét felemészti.  

Hosszasan lehetne sorolni a rászorulók egyre növekvő listáját, de szerencsére tartják a frontot a szeretetszolgálatok, a családsegítők, az egyházak és a jótékonysággal foglalkozó alapítványok is. Ezek a szervezetek nemcsak a hozzájuk visszajáró rászorulók körét segítik, őket könnyebben megtalálják azok is, akik újonnan kerülnek bajba.Bár munkatársaik, önkénteseik szünet nélkül, fáradhatatlanul helytállnak, ne feledjük, hogy az ő munkájuk is támogatást igényel. Ugyanis a szegényebb sorban élők kisegítésére specializálódott szervezetek is csak a hozzájuk beérkezett adományokból tudnak másokat támogatni.

Nem kérdés tehát, hogy ebben a nehéz gazdasági helyzetben társadalmi összefogásra van szükség.A szcientológia önkéntes lelkészek a Covid kezdete óta – közel három éve – nagyjából heti rendszerességgel adományoznak rászorulóknak, de idén e kiélezett pénzügyi helyzetben a decemberi ünnepi időszak előtt még sűrűbben, majd minden nap igyekeztek a rászoruló gyermekekkel, nagycsaládosokkal, illetve menekültekkel foglalkozó alapítványokat és egyházakat támogatni. Hetente több alkalommal szállítottak tartósélelmiszer-, frissgyümölcs- és tisztálkodószer-adományokat vidékre és a fővárosba egyaránt. Mindezek mellett bevállaltak ajándékokat a szegény sorban élő gyermekek által egy budapesti alapítványnak leadott kívánságlistáról is.

Vallják, hogy mindig lehet valamit tenni, és hogy összefogással képesek lehetünk felülkerekedni a leküzdhetetlennek látszó problémákon is.
  
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon(X)


 
 
[ 697 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x