Lerántjuk a leplet az idei ingdivatról
Címlap / Ajánló / Lerántjuk a leplet az idei ingdivatról

>

Lerántjuk a leplet az idei ingdivatról

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-06

Itt a jó idő, nincs apelláta, végre a szekrény mélyére kerülhetnek a meleg, bundás darabok, és a reflektorok fényében villoghatnak az igazi tavaszi, nyári kollekciók. De vajon mik azok az irányzatok, amik az idei évben különös erővel megragadták a gyártók fantáziáját? Mutatjuk!  

Van, ami nem változik!

Először is kezdjük ott, ahol tavaly is befejeztük. A House kínálatában számtalan modell található, amiknek a közös jellemzője, hogy évek óta trendiek, töretlenül lázban tartva a vásárlókat. Ebbe a kategóriába tartoznak a farmerek, különös tekintettel a nadrágok, és az ingek. Mindegy, hogy aktuálisan mit találnak ki a divattervezők, mert a lényeg, azaz a farmer iránt érzett elhivatottság nagyon úgy néz ki, hogy változatlan. Hogy miért? Erre a kérdésre nehéz válaszolni, s talán nem is lehet. Egyszerűen azért, mert kortalan, mert időtálló, mert jó ránézni, és mert generációkat köt össze. De azt is mondhatnánk, hogy „csak”, és ezzel sem állítanánk valótlanságot. Úgyhogy farmerre fel!Mi az, ami viszont új a nap alatt?

Akadnak izgalmak is az évben, már ami a trend alakulását illeti. A női ingek - House kiadásban - jól példázzák mindezt, mivel a megszokottnak mondható utakon kívül előbukkantak még kicsit járatlan ösvények is, de elnézve a reakciókat hamarosan ezek az utak is sztrádává duzzadnak.

Ilyen egyenlőre még ismeretlenebb terep az oversize stílus. Sokan tartanak tőle, sokan azt hiszik, hogy csak azoknak előnyös választás, akik túlsúllyal küzdenek. Ezek nem mások, mint kacsák, fals elgondolások. A túlméretezettség nagyobb divat, mint bármikor a történelemben. A modellek pedig extra sikkesek, és nem hogy nem tompítják, torzítják a vonzó alakot, hanem kiemelik mindazt, ami kihangsúlyozásra méltó. Ha mindehhez vidám színek, és történetesen szexi kiegészítők is társulnak, akkor minden adott a nem mindennapi sikerhez.

Bónusz tipp, ha már a túlméretezett ruháknál tartunk, hogy nemcsak az ingek világában tapasztalható, érzékelhető ez az irány, hanem a nadrágok terepén is, úgyhogy idén aratnak az A-vonalban bővülő variációk.
 


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon(X)


 
 
[ 508 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x