Ezért szerezz be egy rod podot a következő horgászatodhoz...
Címlap / Ajánló / Ezért szerezz be egy rod podot a következő horgászatodhoz

>

Ezért szerezz be egy rod podot a következő horgászatodhoz

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-04

Amikor a horgászok a vízpartra lépnek, mindannyian egy közös célt követnek: atökéletes fogás elérését. Azonban az igazi sikertörténetekhez szükség van amegfelelő felszerelésre is. A rod podok pontosan ebben fognak Neked segíteni!Fedezd fel a Sneci rod podok világát, és merülj el a praktikusságukban,stabilitásukban és sokoldalúságukban, amelyek nélkülözhetetlenek a sikereshorgászathoz!  

 Stabil alapokon: bottartás biztonságosan
A rod podok olyan nélkülözhetetlen eszközök a horgászatban, amelyek lehetővé teszik, hogy stabilan és biztonságosan helyezd el a horgászbotokat a parton. Lényegében horgászbot tartó állványokról van szó, melyekre akár 2-3 pecabotot is biztonságban helyezhetsz. A rod podok tervezése és anyaghasználata mind a stabilitásra, mind pedig a tartósságra fókuszál. Az erősített alumínium vagy rozsdamentes acél vázszerkezetek megállják a helyüket még a legrosszabb terepviszonyokon is. Az erősített kivitel biztosítja, hogy a botjaid biztonságban legyenek, még a legnagyobb kihívásokkal teli helyzetekben is.


A rod podok nagyszerűsége abban rejlik, hogy lehetővé teszik az egyéni beállításokat és a testreszabást. Állítsd be a lábak magasságát, hogy maximálisan megfeleljenek a vízterület körülményeinek. Szabályozd a botok távolságát, hogy a legoptimálisabb helyzetben legyenek. A rod podok sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy a saját igényeidhez igazodj, és megteremtsd a tökéletes állást a horgászatodhoz.

A legnépszerűbb rod podok a Sneci kínálatából
Első ajánlatunk a Carp Zoom rod pod szett. Ez a minden tekintetben ellenállhatatlan összeállítás a kezdő és tapasztalt horgászok nagy kedvence lesz. A prémium, extra tartós rod pod mellett egy pontymatrac, két bottartó fej, két kapásjelző és egy szuper baseball sapka is került a csomagba.
Szett teljes tartalma:● 1x Carp Zoom standard N3 rod pod● 1x pontymatrac Delphin EKO● 2x bottartó fej /hátsó/● 2x Carp Academy Flash kapásjelző● 1x nyári sneci.hu baseball sapka

A Tobi Extreme rod pod szettet is érdemes átnyálaznod! Azon túl, hogy rendkívül szemet gyönyörködtető látvány az összeállítás egésze, igazán minőségi termékek kerültek egymás mellé.
Nézzük, mi minden landolhat nálad, ha ezt a csomagot választod:● Carp Academy Extreme Rod-pod● Carp Zoom Messenger elektromos kapásjelző szett● Carp Zoom S6-Slim láncos kapásjelző, zöld● Carp Zoom S6-Slim láncos kapásjelző, piros● 2 db Carp Zoom "U" alakú bottartó fej
Masszív, strapabíró, gyönyörű… Ez bizony a Tobi stabil rod pod szett! Bivalyerős alumínium bottartó állvány, mely könnyedén állítható lábával minden terepen extrém stabilan áll. Természetesen ilyen szintű rod podhoz egy béléses hordozótáska dukál, amelyben elszeparáltan tudod tárolni az egyes alkatrészeket. A csomagban 2 db Jayon Electronic Bite Indicator XTR Carp elektromos kapásjelző és 2 db bottartó fej is lapul.
Látogass el a Sneci oldalára és szerezz be mindent a sikeres horgászathoz!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon(X)


 
 
[ 641 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x