Saját levükben tartósított mézes gyümölcs
Címlap / Asztalra / Saját levükben tartósított mézes gyümölcs

Saját levükben tartósított mézes gyümölcs

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

A házi tartósitás bár kicsit macerás, de rengeteg szeretetet tartalmaz a gyümölcsökön kívül és élvezetét a készítő gondoskodása járja át. 

  fél órát. Ha a méz habos lett habszedő kanállal eltávolítjuk a habot és csak ezután öntjük a gyümölcsre. Lekötjük és legalább 10-12 percig dunsztoljuk, a dunsztlébe hagyjuk kihülni.




Fűszeres szilva

1 kg szilva 150-200g méz, üvegenként 1 szem szegfüszeg, körömnyi fahéj darab

A szegfüszeget és a fahajat az üveg aljára tegyük
 
Áfonya

 

1 kg áfonya, 200-250g méz

Az áfonyát megválogatjuk, megmossuk és lecsepegtetjük. Megtöltjük az üvegeket, ráöntjük a mézet, lekötjük és 10-15 percet dunsztoljuk.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 4652 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x