Szexológus-menü Valentin napra
Címlap / Asztalra / Szexológus-menü Valentin napra

Szexológus-menü Valentin napra

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Banánleves, pontyfilé erotikusan, azaz paplan alatt, és a persze a desszert: "édes bűn". Ha összefutott a nyál a szádban, akkor se ijedj meg, a fogások maximum két óra alatt elkészülnek, és már csak az van hátra, hogy megterítsd az asztalt (na és az ágyat is ..)!  

Banánleves, pontyfilé erotikusan, és a desszert: „édes bűn”. Ha összefutott a nyál a szádban, akkor se ijedj meg, a fogások maximum két óra alatt elkészülnek, és már csak az van hátra, hogy megterítsd az asztalt (na és az ágyat is ..)!

Banánleves szexológus módra
Hozzávalók: két jókora banán
Diónyi vaj
1 gerezd fokhagyma, 1 kisebb fej vöröshagyma
1 kiskanál curry, egy darabka fahéj (nem őrölt, ezt kivesszük majd belőle!)
Egy zöldségleves kocka fele, vagy 2 bögre zöldségleves
Kb. 05 dl. Tejszín, apróra vágott pisztácia darabkák és egy kis csipetnyi édes paprika a díszítéshez

A felaprított hagymát és a zúzott fokhagymát párold üvegesre a vajon, szórd meg a curryvel, és a felkarikázott banánokat párold át a hagymás vajon. Öntsd fel 8 dl vízzel, vagy a zöldség lével, (ahhoz is adj vizet, hogy elegendő legyen!) tedd bele a leveskockát, ha nincs zöldség lé. Forrald össze az egészet, egy picike darab fahéjjal, ha összeforrott, akkor a fahéjat vedd ki belőle. Vedd le a tűzről, add hozzá a tejszínt melegítsd össze úgy, hogy ne forrjon fel újra és az egészet turmixold össze. Öntsd csészékbe, tálalás előtt vagy curryt, vagy édes paprikát csippents az ujjaid közé és szórj a tetejére szívalakot. A szív közepébe szórj bőven pisztáciát és máris tálalhatod. A díszítés néhány másodperc csupán, de megéri!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 4194 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x