Csirkemáj-ragu
Címlap / Asztalra / Csirkemáj-ragu

Csirkemáj-ragu

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-14

50 dkg csirkemájat apró darabkákra kell vágni, ha van benne szív, akkor azokat vékonyra karikázni. 5 dkg füstölt szalonnát felkockázni, kiolvasztani a zsírját és egy nagy fej vöröshagymát apróra vágva sárgára fonnyasztani benne. 

50 dkg csirkemájat apró darabkákra kell vágni, ha van benne szív, akkor azokat vékonyra karikázni. 5 dkg füstölt szalonnát felkockázni, kiolvasztani a zsírját és egy nagy fej vöröshagymát apróra vágva sárgára fonnyasztani benne.

10 dkg gombát vékony szeletekre kell vágni és a fonnyasztott hagymára tenni, majd egy jókora paradicsompaprikát darabolni bele (akár marináltat). 5 percnyi pirítás után hozzáadni a májat, szívet, megborsozni és fedő alatt néhány percig saját levében párolni. Zsírjára kell sütni, majd zúzott fokhagymával, finomra vágott petrezselyemmel fűszerezni. Sót nem szabad tenni a májra, mert szívós lesz tőle! Elkészítés után, a tányéron sózzuk igény szerint.

Köretnek pirított burgonya, vagy petrezselymes rizs javasolt.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 9440 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x