Vörösboros, gombás vaddisznóragu
Címlap / Asztalra / Vörösboros, gombás vaddisznóragu

Vörösboros, gombás vaddisznóragu

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A finomra vágott, zsíron megfonnyasztott hagymára rádobjuk a kis kockákra vágott vaddisznóaprót. Átkeverjük, kicsit pirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk. Öntsük fel 1 dl vörösborral, adjuk hozzá a babérlevelet és a zúzott fokhagymát.  

Hozzávalók:
1,5 kg vaddisznó apróhús,
15 dkg zsír,
30 dkg gomba,
20 dkg vöröshagyma,
1 gerezd fokhagyma,
2 db babérlevél,
3 dl vörösbor,
10 dkg liszt,
só, bors

Elkészítés:
A finomra vágott, zsíron megfonnyasztott hagymára rádobjuk a kis kockákra vágott vaddisznóaprót. Átkeverjük, kicsit pirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk. Öntsük fel 1 dl vörösborral, adjuk hozzá a babérlevelet és a zúzott fokhagymát. Lassú tűzön puhára főzzük, beletesszük a felaprított gombát és még legalább 20 percig főzzük. Amikor minden adalék puha, hintsük meg a liszttel és öntsük hozzá a maradék vörösbort. Újabb forrásig melegítjük, majd tálaljuk.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 9464 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x