HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-11-18
Címlap / Asztalra / Gombával töltött nyúlgerinc

Gombával töltött nyúlgerinc

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-11-18

A zsiradékot a húslevesbe keverjük, majd nagylángon a fele mennyiségűre főzzük. A húsról a cérnát leszedjük, a húst felszeleteljük. 

 

Hozzávalók:

2 (színhús) nyúlgerinc
50 dkg pacal
1 mogyoróhagyma
25 dkg gomba
10 dkg vaj
1 evőkanál zsemlemorzsa
1 evőkanál petrezselyem (apróra vágott)
4 evőkanál apróra vágott kakukkfű
1 tojássárgája
4 salátalevél
15 dkg szalonna
2 dl csirkehúsleves (leveskockából)
őrölt bors


Elkészítés
A pacalt 3 órára hideg vízbe áztatjuk, hogy megpuhuljon. A finomra vágott hagymát 3 dkg vajban megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a vékonyan felszeletelt gombát, és addig pároljuk, míg a levét elfövi. Összekeverjük a gombát, a zsemlemorzsát, a petrezselymet, 1 evőkanál kakukkfüvet, a tojássárgáját, majd sóval, borssal ízesítjük. A pacalt lecsöpögtetjük, törülközőre terítjük, és kettévágjuk. A nyúlhúst is kettévágjuk, a pacalra terítjük, sóval, borssal meghintjük, és rásimítjuk a tölteléket. Két salátalevelet teszünk rá, feltekerjük, és cérnával átkötjük. A maradék vajban, serpenyőben pirosra sütjük a tekercseket, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott szalonnát, egy evőkanál kakukkfüvet, tepsibe tesszük, és sütőben készre sütjük. A zsiradékot a húslevesbe keverjük, majd nagylángon a fele mennyiségűre főzzük. A húsról a cérnát leszedjük, a húst felszeleteljük. A szalonnával körítve, a leveses szósszal leöntve tálaljuk, a tetejét a maradék kakukkfűvel megszórjuk.








 
 
[1490]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 




 



ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot



A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x