Medvehagymás tengeri hal - ebéd Nagypéntekre!
Címlap / Asztalra / Medvehagymás tengeri hal - ebéd Nagypéntekre!

Medvehagymás tengeri hal - ebéd Nagypéntekre!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-07

Böjti ebédként ajánlom ezt a halételt, könnyen, gyorsan elkészíthető!  

Medvehagymás tengeri hal

Hozzávalók: 4 nagyobb szelet tengeri halfilé, olivaolaj, só, bors, 10 levél medvehagyma

A halat megmosom, alaposan megtisztítom. Besózom, borsozom és kicsit félreteszem. A medvehagymát összeaprítom és kevész olivaolajjal mint egy pestót összekeverem. A húst teflonserpenyőben megsütöm, néhány perc alatt elkészül. Ezután rákenem a medvehagymás kencét és már kínálom is.

Friss salátával vagy rizzsel finom ebéd az egész családnak!

Megjegyzés: természetesen elkészíthető bármilyen más halfilével is - a pangasius, a lazac mostanában nagyon kedveltek!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5435 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x