Niki gasztrokalandjai - Donner étterem, Eger
Címlap / Asztalra / Niki gasztrokalandjai - Donner étterem, Eger

Niki gasztrokalandjai - Donner étterem, Eger

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-20

Érdekes egy hely, kicsit időutazás jellegű! Hogy miért? Olvass tovább! 

Hogyan kerültünk oda?
Igazából nem volt semmi tapasztalatunk, nem néztünk ki előre éttermet csak egy szerettünk volna megebédelni valahol. A kint lévő tábla alapján a kínálat jónak tűnt, fontos szempont,hogy a lányok találjanak kedvükre valót. Így kerültünk a Donnerbe.

Ételek: Minden olyan kicsit retro de finom és ízletes. A gyümölcsleves mint amit anyukám csinált, meggyel, cseresznyével, szilvával, nem a mostanában divatos tejszínhabos (bár az is finom) ez szerintem jobban illeszkedett az ebédhez. Második fogásként egy két személyes tálat kértünk mindenféle sültekkel. Nálam a cigánypecsenye és a rántott máj aratta a legnagyobb sikert emelett a hozzá kínált friss, káposztasaláta is nagyon ízletes volt. Az adag bőségesen elég volt két felnőttnek és egy nagyobbacska és egy kicsi lánykának.

Italok: A klasszikus kínálat mellett kérhető limonádé (a hagyományos citrommal, cukorral készült) ill. szódavíz is. Mindkettő jól behűtve érkezik, úgy jó ahogy van!

Mennyire gyerekbarát?
A pincérek kedvesen, barátságosan bánnak velük, szemük  sem rebben amikor az asztal alatt több étel van mint a földön vagy amikor a tiszta terítőre kifolyik a leves. (igyekszünk vigyázni de ilyenek néha előfordulnak)

Nem mondom,hogy ez egy felső kategóriás étterem de egy hétköznapi ebédre tökéletes! Ajánlom olyanoknak akik nem kagylóra vagy tenger gyümölcseire vágynak de szívesen ennének egy jó tál magyaros ételt. Árban és minőségben is baráti.

Az egri Donner étteremben jót ettünk, kellemes hangulatban, jó kiszolgálással. A berendezés viszont elég ódivatú, nekem túl sötétek a helységek. Kicsit több fénnyel, világosabb bútorzattal nagyon jó kis étterem lenne. Míg ott voltunk jöttek-mentek az emberek, csoportok étkeztetéséről egyezkedtek, kedves nénik ebédeltek és beszélgettek, ismerősök találkoztak és étkeztek együtt. Biztosan mozogtak itt, ismerősként üdvözölték őket, gondolom rendszeresen járnak ide. Ha Egerben járunk biztosan el fogunk menni újra!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4660 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x