Göngyölt vagdalt hús
Címlap / Asztalra / Göngyölt vagdalt hús

Göngyölt vagdalt hús

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Egy alufólia lapot megkenünk zsírral és ujjnyi vastagon, téglalap alakban kinyújtjuk rajta a fűszeres masszát. Beborítjuk a vékonyra szelt Pannónia sajttal és a fólia segítségével összegöngyöljük 

sertéshús
40 dkg
zsömle 2 db
vöröshagyma 5 dkg
olaj 3 cl
Pannónia sajt 15 dkg
tej 1 dl
zsír 3 dkg
pirospaprika
őrölt bors


Elkészítése:
A darált húst a tejbe áztatott, kinyomkodott zsemlével, az apróra vágott, pirított hagymával, sóval, őrölt borssal és pirospaprikával összegyúrjuk. Egy alufólia lapot megkenünk zsírral és ujjnyi vastagon, téglalap alakban kinyújtjuk rajta a fűszeres masszát. Beborítjuk a vékonyra szelt Pannónia sajttal és a fólia segítségével összegöngyöljük. Tepsibe vagy tűzálló tálba fektetjük, forró sütőben kb. 40 percig sütjük. Tálalás előtt a fóliából kibontjuk, felszeleteljük, és tálra téve meghintjük finomra vágott petrezselyemmel
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3350 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x