HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-08-23
Címlap / Asztalra / Sajtos töltött csuka

Sajtos töltött csuka

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-08-23

A felszeletelt gombát kevés olajon, finomra vágott hagymával, pirospaprikával pörköltszerűen elkészítjük, majd összekeverjük a húsos-sajtos masszával és egy kevés fehér borral.  

 

csuka
1 kg
fokhagyma 4 gerezd
fehér bor 2 dl
füstölt kolbász 15 dkg
sonka 5 dkg
Pannónia sajt 20 dkg
tej 2 dl
zsömle 4 db
olaj 3 cl
gomba 15 dkg
vöröshagyma 10 dkg
zsír 3 dkg
burgonya 1 kg
füstölt szalonna 12 dkg
mustár 2 dkg
Piros Arany 2 dkg
sáfrány


Elkészítése:
A megtisztított halat mindkét oldalán sűrűn beirdaljuk és a vágásba fokhagymaszeleteket teszünk. Megöntözzük a fehér borral és állni hagyjuk. A töltelékhez a kolbászt, a sonkát és a sajtot ledaráljuk. A tejbe áztatott zsemlét csipetnyi sáfránnyal fűszerezzük. A felszeletelt gombát kevés olajon, finomra vágott hagymával, pirospaprikával pörköltszerűen elkészítjük, majd összekeverjük a húsos-sajtos masszával és egy kevés fehér borral. A tölteléket a hal hasüregébe töltjük és hústűvel lezárjuk a nyílást. Kizsírozott tepsibe megtisztított burgonyát karikázunk és arra helyezzük az olvasztott vajjal megkent halat. Vékony szalonnalapokkal betakarjuk, és a tetejére egy-egy csík mustárt és piros aranyat nyomunk. A kimaradt tölteléket is a hal mellé tesszük. Közepes hőmérsékletű sütőben puhára sütjük, sütés közben néha meglocsoljuk saját pecsenyelevével.
 
 
[8150]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
Sokan mondják, hogy tökéletes autógumi nem létezik. Ezt azért megcáfolnánk, de tény, hogy minden időjárási viszontagsághoz más-más típus való... tovább >>

 


 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


x