Húszéves a Pearl Jam - turné, film és könyv a bandáról...
Címlap / Boldog szülinapot / Húszéves a Pearl Jam - turné, film és könyv a bandáról

Húszéves a Pearl Jam - turné, film és könyv a bandáról

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Az amerikai Pearl Jam koncerttel ünnepli 20. évfordulóját, amelyet egy 10 állomásos kanadai turné követ, ezenkívül Cameron Crowe filmje, egy könyv és egy filmzenei album is társul az ünnepségsorozathoz. 

Az Egyesült Államokban a szeptember első hétvégéjére eső Labor Day-en, East Troy városában, az Alpine Valley Music Theatre-ben lesz az ünnepi buli. Ezen olyan meghívott sztárvendégekkel kedveskednek a közönségnek, mint a The Strokes, a Queens of the Stone Age, a Mudhoney, John Doe, Joseph Arthur, Glen Hansard, Liam Finn. A további meglepetésvendégek neveit a banda később hozza nyilvánosságra.


Pearl Jam kanadai turné

A Pearl Jam szeptember 7-től egészen szeptember 25-ig járja majd Kanadát, érintve Montreal, Toronto, Ottawa, Hamilton, Winnipeg, Saskatoon, Calgary, Edmonton és Vancouver városát. A kanadai koncertkörútra a jegyek árusítása május 27-én kezdődik. A Pearl Jam jubileumi koncertjére, valamint a kanadai koncertturné állomásaira értékesített belépőjegyekből származó bevétel 2%-át a Vitalogy Foundation kapja, amely a zenekar tagjainak kérése alapján osztja majd szét az adományt non-profit szervezetek között.


Pearl Jam Twenty - a film

Több mint 1200 órányi ritka, értékes és eddig sosem látott felvételből, valamint 24 órányi közelmúltban készített interjúból és élő anyagból összeállított film, mely teljes képet ad a Pearl Jamről, hála a zenei újságírónak és rendezőnek, Cameron Crowe-nak.


Pearl Jam Twenty - a filmzene

A Sony Music/Columbia Records gondozásában lát napvilágot a Pearl Jam Twenty című filmzene, amelyre Cameron Crowe válogatta a felkerülő dalokat, hogy a korong tökéletes kiegészítője legyen a filmnek.


Pearl Jam Twenty - a könyv

Az Egyesült Államokban Simon & Schuster, míg az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Új-Zélandon és Dél-Afrikában az Atlantic Books kiadásában jelenik meg a Pearl Jam Twenty című könyv, mely tökéletesen összefoglalja a banda történetének két évtizedét. A könyvet a veterán zenei újságíró Jonathan Cohen írta és állította össze Mark Wilkersonnal, a Who Are You - The Life Of Pete Townshend című könyv szerzőjével közösen. A kivitelezésért a Pearl Jam bennfentes dizájnere, a Brad and Satchel dobosa Regan Hagar felel.


PJ20

A 2011-es év a Pearl Jam 20 éves fennállásának ünnepléséről szól. A banda az év elején jelentette meg Live on Ten Legs című élő felvételekből összeállított albumát, melyet a Vs. és a Vitalogy újrakiadásai követtek márciusban.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3101 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x